HomeWheelsDeze caravan heeft twee verdiepingen en een dakterras

Deze caravan heeft twee verdiepingen en een dakterras

Heel veel mensen kiezen er ieder jaar weer voor om de caravan of de tent te pakken. Als je ooit al eens gekampeerd hebt dan weet je dus ook dat je niet te veel luxe moet verwachten. Waar kampeerders nog wel eens willen discussiƫren wat nu de echte definitie is van kamperen, kunnen de meeste fanatieke kampeerders je wel vertellen dat het om het vakantiegevoel draait.

Maar daar is niks van waar! Als jij de camping opdraait met deze knoepert, dan krijg je sowieso alle hoofden jouw kant op gedraaid. Zodra jij de camping betreedt heb je het kamperen gewonnen. Als ze je met dit gevaarte zien rijden dan zullen ze wel smoezen dat je iets te compenseren hebt. Of dat ook echt zo is dat weten we niet, maar dat ze jaloers gaan zijn, is wel duidelijk!

Kabe Imperial Tower

Zoals deze afbeelding al verklapt, is de caravan 4 en halve meter hoog en 10 en halve meter lang. Je moet dus wel die kleine wegen een beetje proberen te vermijden. Goed, dan nu wat over de caravan zelf. Dit is de Kabe Imperial Tower en heeft zoals je kunt zien twee verdiepingen en een dakterras. Het interieur is bekleed met leer en afgewerkt met hout. Je hoeft verder ook niet bang te zijn dat je met een rolletje onder je arm naar het wc gebouw moet lopen want de caravan is van alle gemakken voorzien.

Ben je enthousiast en zie je het wel zitten om met deze Zweedse sleurhut op vakantie te gaan? Vergeet dan niet dit artikel: KLIK te checken om te zien wat je allemaal mee moet nemen op vakantie. Wil je nog meer zien van deze Kabe Imperial Tower? Check dan het onderstaande filmpje! Je krijgt hier een kleine tour door het interieur zodat je dat ook goed kunt bekijken.

Meer van dit