HomeGeen categorieDeze food gerelateerde Aliexpress gadgets kosten geen drol!

Deze food gerelateerde Aliexpress gadgets kosten geen drol!

We vertelden je eerder over de meest handige gadgets voor in de keuken en nu zijn we bij je terug met de allerhandigste food gerelateerde Aliexpress gadgets. Je ziet wel eens een reclame voorbijkomen op Facebook voor een product dat way to overpriced is. Even switchen naar een andere app, zoeken en het product is vaak wel 10 keer zo goedkoop. We hebben het natuurlijk over Aliexpress.

USB Heater

USB Heater

Zo geconcentreerd op je laptop bezig zijn, dat je spontaan vergeet dat je een cup a soupie hebt gemaakt. Zonde, want koude soep valt bij veel mensen toch echt niet in de smaak. Voor nog geen 2 euro, blijft jou soepie langer lekker warm. Sluit de USB aan op je laptop en de schijf verwarmt zichzelf en jouw kopje. Deze heater werkt ook meteen als onderzetter, dus de vieze kringen op je bureau zijn ook verleden tijd! Je kunt hem hier aanschaffen!

Kersenpit verwijderaar

5 ''Olijf Core Corer Pitter Remover Verwijder Cherry Fruit Keuken Pit Tool  Zaad Gadget Stoner|Kersen uitholler| - AliExpress

Persoonlijk vind ik kersen super lekker, maar het is altijd zo’n gedoe. Probeer maar eens een bakje kersen op te eten zonder op een pit te bijten.  Als dat je al gelukt is, zit je nog met die pit in je mond, die je gewoon niet smakelijk uit kunt spugen. Toen ik deze uitvinding tegenkwam op Aliexpress, heb ik hem dan ook maar meteen gekocht. Mocht je dat ook willen, dan kun je hem hier voor nog geen euro aanschaffen.

Sealer

WALFOS Vacuum Food Sealer Mini Portable Heat Sealing Machine Impulse Bag  Sealer Seal Machine Plastic Bags Sealing Tools|food vacuum seal|tool  tooltools plastic - AliExpress

Mocht jij nou bij de personen horen die wel de discipline kan opbrengen om niet in één keer een hele zak chips op te eten, dan is deze gadget iets voor jou! Je haalt simpelweg alleen maar het apparaatje over de zak heen en hij is weer dicht. Zo kun jij de volgende dag gewoon verder eten, zonder dat je chips taai is geworden. De sealer is hier verkrijgbaar voor maar €1,95

Meloen snijder

Kitchen & Dining, Cooking, kitchengadget, Tool

Meloenen zijn ontzettend lekker, maar de moeite die je ervoor moet doen voor je het kunt eten… Het blijft een drempel hè, die koekjes heb je namelijk zo open! Misschien dat je door deze meloen snijder, wat vaker fruit gaat eten. Met de voorkant van de snijder, ga je vlak langs de schil af en tegelijkertijd wordt de zijkant mee gesneden. Zo, klaar is kees draai de snijder om en je knijpt zo het stukkie uit de meloen. Smullen maar! 😉 De snijder is hier verkrijgbaar voor amper 2 euro!

Je kunt zoals je ziet voor maar een paar euro flink wat food gerelateerde Aliexpress gadgets binnen slepen! Kijk wel uit want er is zo ontzettend veel meer te koop, dat je zo een duur karretje bij elkaar gespaard hebt!

Meer van dit