HomeGadgetsDeze gadgets gaan je helpen om gezond te leven

Deze gadgets gaan je helpen om gezond te leven

Wat heb je nodig om gezond te leven? Natuurlijk begint het allemaal bij iemands mindset maar er zijn een aantal gadgets die er voor kunnen zorgen dat het allemaal wat makkelijker wordt. Zeg nou zelf, wie heeft er nou zin om allemaal moeilijk te gaan zitten doen voor een gezonde levensstijl? Wij zochten naar wat low budget gadgets die je gaan helpen om gezond te leven!

3. Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2 Zwart linkerkant

Deze activity tracker zorgt er voor dat jij precies in de gaten kunt houden wat je doet. Je meet in een oogopslag wat je hartslag en calorieverbranding zijn, en weet dus snel of dat je nog een tandje bij moet schakelen of juist niet! Hij functioneert daarnaast ook nog als smartwacht en laat dus alle meldingen van je smartphone gewoon zien. De tracker is gemaakt van sterk Gorilla glas en kan dus zéker tegen een stootje. Hij is daarnaast ook nog waterdicht. Als extra zetje in je rug, krijg je er ook nog eens één jaar gratis Fitbit Premium bij als je hem HIER weet te scoren!

2. Fit nine rugcorrector

Fit Nine Postuur Corrector - Rug Corrector - Houding Corrector - Rug Brace - One Size

Nu we steeds meer digitaal en thuis werken, kunnen we ook wel concluderen dat we steeds meer zitten. Op kantoor heb je dan nog van die fancy stoelen die speciaal arbo geschikt zijn gekozen maar thuis heb je gewoon gauw dat oude kreng van zolder getrokken. Je houding kan hier veel onder lijden, en dan met name de rug. De Fit Nine rugcorrector gaat er voor zorgen dat je in ieder geval een rechte rug kan houden. Hierdoor kan je als je een jaar of 70 bent dus gewoon nog met de kleinkinders stoeien ;-). De rugcorrector is HIER te scoren!

1. Mixxit – draagbare blender

Voeding heeft één van de grootste invloeden op een gezond leven. Je kunt nog zo veel sporten maar als je iedere dag een slokje frituurvet neemt dan wordt je daar niet heel goed van. Hoewel gezond eten beter is en flink invloed heeft op het helpen om gezond te leven, is het niet altijd lekker en het klaar maken van (lekker) gezond eten is meestal ook al een rotklusje. Deze draagbare blender van Mixxit brengt daar verandering in. Je kunt hiermee namelijk waar je ook bent genieten van een verse smoothie. Knal er een beetje kokosmelk, fruit en spinazie in en hoppa… Gezond! Je scoort de blender HIER.

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Check dan ook zeker eens FabMagazine!

Meer van dit