HomeTechDeze interactieve voetbaltafel met 4k-TV is een must-have voor elk kantoor!

Deze interactieve voetbaltafel met 4k-TV is een must-have voor elk kantoor!

Heb jij het geluk dat er één op je werk staat? Dan weet je vast wel hoeveel waarde je aan een voetbaltafel kan hechten. Tijdens elke vrijmibo barst er een grote strijd los voor wie de ultieme tafelvoetbalkoning is. En een koning? Die verdient de koning van de voetbaltafels en laten wij die nu net eens gevonden hebben! We hebben het natuurlijk over de interactieve voetbaltafel

Dit is namelijk een digitale en interactieve voetbaltafel met een 4k-display, waardoor je kunt tafelvoetballen in jouw lievelingskleuren in de hoogste kwaliteit. Om jouw talent niet te verspillen, heeft de tafel nog steeds de oude vertrouwde stangen waarmee je kan spelen.

Je kunt door middel van het prachtige touchscreen scherm je eigen team personaliseren. Zo kan je zelf kleuren en namen kiezen en kan je zelfs een speciale player celebration instellen. Ook is er een scheidsrechter aanwezig om eventuele overtredingen te bestraffen. Alleen de VAR moet je er zelf even bij fantaseren.

De interactieve voetbaltafel is gemaakt door een Duits bedrijf genaamd Realtime Department, welke dankzij waanzinnige software en technologie de beste Virtual Reality games maken. Wat de tafel kost is ons een raadsel maar hij zal vast niet goedkoop zijn. Hoog tijd dus om de baas maar eens een rondje extra koffie te gaan brengen!

Meer van dit