HomeGadgetsDeze Porsche soundbar maakt jouw woonkamer compleet!

Deze Porsche soundbar maakt jouw woonkamer compleet!

Er zijn wat dingen in het leven die je totaal niet nodig hebt. Een Porsche soundbar is daar één van. Maar laten we eerlijk zijn.. Nu je weet dat ze bestaan, zou je er toch één willen. Puur voor de heb natuurlijk. We zagen de soundbar eerder al verschijnen en hadden onze vraagtekens erbij. Nu er een nieuwe exclusieve versie is uitgebracht, blijkt toch dat er genoeg vraag is naar dit soort geluidssystemen!

Het uiterlijk van de soundbar is gebaseerd op het uitlaatsysteem van de Porsche 911 GT3 en is letterlijk gemaakt van een originele einddemper van deze auto. Het systeem zorgt er voor dat je de diepe bas van je favoriete actiefilm (of race) letterlijk kan voelen trillen. De specs liegen er dan ook niet om. De soundbar heeft namelijk maar liefst 300 watt aan power en werkt onder andere met Dolby Atmos. Natuurlijk is dit niet de allerbeste kwaliteit die je kan krijgen voor dit geld, maar hey.. Porsche.

Porsche 911 GT3 Soundbar

Voor de specs fanaten onder ons:
-2.1 virtual suround systeem met dolby digital decoder
-systeem power 300 Watts
-Voorzien van WiFi en mogelijkheid tot aansluiten van een Chromecast
-1x HDMI
-3x HDMI Input
-2x Digitaal
-1x Analoog
-1x Sub out
-1x LAN

Foto: Porsche

De originele versie van de soundbar is te koop voor €2974,- en is enkel leverbaar in de metalen kleur hierboven. De nieuwe exclusieve Porsche soundbar wordt geleverd in een mooie zwarte kleur zodat het een wat luxere uitstraling met zich mee neemt. Leuk zo’n nieuw kleurtje? Kost je ruim €1.000,- extra. Voor €4.000,- ben je in het bezit van één van de 500 modellen.

Ben je nou op zoek naar dezelfde kwaliteit, voor de meest voordelige prijs? Neem dan de JBL Bar 5.1 Surround. Ik heb dit systeem zelf ook thuis staan en heb dit uitgekozen op de beste prijs/kwaliteit.

Meer van dit