HomeGadgetsDeze salontafel is de droom van ieder lui persoon!

Deze salontafel is de droom van ieder lui persoon!

Je kent het wel, lig je lekker op de bank naar je favoriete serie te kijken en dan krijg je ineens trek.. De fles drinken die je mee had genomen is inmiddels lauw en de zak chips is leeg. Zin om te koken heb je niet en thuisbezorgd bellen zit er niet in omdat je telefoon leeg is. Ieder lui persoon heeft er een hekel aan maar je zal toch echt op moeten staan om de trek te stillen. Tot nu! Want deze Sobro salontafel is de redding die je nodig hebt.

De Sobro smart salontafel beschikt over een ingebouwde koelkast waardoor jij nooit meer naar de keuken hoeft te lopen voor een ijskoud drankje. Daarnaast zit er genoeg ruimte in voor wat extra zakken chips of andere snacks. Helaas kan je er niet op koken maar je kunt er wel je smartphone (draadloos) mee opladen. Dat wil zeggen dat je dus altijd de chinees kan bereiken om een heerlijke Indische rijsttafel te laten bezorgen.

Dacht je dat dat alles was? Natuurlijk niet! De salontafel kan namelijk ook dienen als draadloze speaker en speelt dus als je favoriete series af met heerlijk geluid. Lig je altijd met je luie reet in bed? Dan hebben ze de salontafel ook in een kleiner model waardoor het dus uitermate geschikt is als nachtkastje. Benieuwd hoe dat allemaal in elkaar steekt? Check dan eens dit filmpje:

Ben je nou geïnteresseerd? Dan zal je nog heel even moeten wachten. Op het crowdfundingsplatform Indigogo vind je wat meer specifieke informatie over de tafel maar toen wij koelkast lazen, waren we al om. De tafel is uitermate populair en heeft zijn doel allang bereikt, dat wil zeggen dat we dus binnenkort nóg makkelijker kunnen luieren dan dat we al doen! De prijs van de tafel zal zo rond de €850,- komen te liggen.

Sobro smart salontafel

Sobro smart salontafel

Meer van dit