HomeGadgetsDeze tafel met koelbox functie heb je nodig deze zomer!

Deze tafel met koelbox functie heb je nodig deze zomer!

De zomer is weer in aantocht en normaal gesproken betekent dat, dat we weer veel meer buiten te vinden zijn. Er is immers niets lekkerder dan met een ijskoud drankje, buiten in het zonnetje zitten. Helaas is het zo dat ‘lekker zitten’ meestal maar van korte duur is. Zeker als je ineens weer trek hebt in een lekker koud drankje. Er zijn namelijk twee situaties: 1. Je hebt meerdere drankjes meegenomen maar die staan lauw te worden in de zon óf 2. Je moet helemaal opstaan om een rot eind naar de koelkast te lopen. Beide dingen zijn een reden die je relaxte gevoel zullen verpesten maar gelukkig hebben wij de oplossing voor jullie gevonden, namelijk de tafel met koelbox!

tafel met koelbox

Maak kennis met de Keter Coolbar! Deze unit is een tafel, maar ook een koelbox inéén. De bovenkant kan makkelijk omhoog geschoven worden waardoor het koelgedeelte bereikbaar wordt. Deze kan je vol mikken met ijs en drankjes, waardoor ze heerlijk koel blijven. Nu denk je, wat onhandig.. heb ik straks een tafel vol met water.. Dat kan simpel worden opgelost door de stop in de bodem van de tafel, die er voor zorgt dat het water er uit kan lopen. “Maar als ik in de zomer tot savonds laat ergens zit te zuipen, ga ik die tafel nergens kunnen vinden”. FOUT! want ook daar is een oplossing voor. Er is namelijk nog een extra variant die licht geeft.

tafel met koelbox

De tafel met koelbox is niet alleen handig voor thuis maar ook bijvoorbeeld tijdens het kamperen! Zorg er alleen wel voor dat je dan niet ook nog deze caravan mee neemt want dan wordt het écht een beetje overkill… Ben je nou gek op die spullen die ervoor zorgen dat je een luxe levensstijl kunt hebben? Dan is het zeker een goed idee om ClassyLife eens te checken!

Meer van dit