HomeEntertainmentGamingDit is de nieuwe Resurgence map van Call of Duty Warzone 2

Dit is de nieuwe Resurgence map van Call of Duty Warzone 2

Eindelijk hebben we nieuws van Activision Blizzard over de nieuwe map voor Call of Duty: Warzone 2. Ashika Island is de naam van de nieuwe map en het gaat om een map met een Japanse setting. Deze map, ook bekend als Resurgence Map, is speelbaar in zowel DMZ als Resurgence.

Goed nieuws

Het goede nieuws? Deze nieuwe Call of Duty Warzone 2 map wordt free-to-play en je kunt er vanaf 15 februari al op spelen. De onderstaande trailer laat alvast zien wat we kunnen verwachten en ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten om die map te verkennen!

In de hele dikke trailer kun je zien hoe je zowel op het land, onder de grond als in het water aan de gang kunt om die victory royale te pakken. Het is nog niet helemaal duidelijk wat je allemaal nog meer kunt verwachten maar het is wel erg duidelijk dat er aan de map in ieder geval heel erg veel aandacht is besteed.

Fans

Fans reageren ontzettend enthousiast op de trailer van de map. De hype om te spelen is er en de lovende reacties zijn dan ook in grote getalen aanwezig. Nu maar hopen dat het gauw 15 februari is, dan kunnen we die map kapot gaan knallen!

Meer van dit