HomeEntertainmentGamingNieuwe levensechte beelden van Amsterdam in Call of Duty Modern Warfare 2

Nieuwe levensechte beelden van Amsterdam in Call of Duty Modern Warfare 2

Eerder schreven we er al even over maar nu duiken er steeds meer beelden op van Amsterdam in Call of Duty Modern Warfare 2. Nieuwe beelden geven een missie weer en de kwaliteit daarvan maakt de (Nederlandse) fans helemaal gek!

Amsterdam in Call of Duty

Er is een video opgedoken van een complete Call of Duty missie in Amsterdam. Je komt in het spel via een steegje op de wallen uit op de Oudezijds Voorburgwal. Daar zie je dat de grachten vol liggen met karakteristieken uit Amsterdam.

Als je rond kijkt zie je coffeeshops, smartshops en fietsen. Verder lijken zowat alle details tot op het puntje te kloppen. De bestrating, verlichting, lantaarnpalen, verkeersborden… overal is aan gedacht.

De missie

De missie is helaas maar erg kort. Je komt aan het einde van de missie in een schietpartij terecht op het Oudekerksplein. Hoewel je het leveltje zo uitgespeeld hebt, zijn internationale gamers ontzettend enthousiast over het level: “De hoeveelheid details die ze in dit gebied hebben gestopt, is verbazingwekkend. Ik heb Amsterdam vele malen bezocht en dit kan niet nauwkeuriger. Tijdens de eerste helft dacht ik dat de beelden echt waren, wauw”

Het spel komt uit op 28 oktober en is via bol.com het goedkoopst te pre-orderen. Om alvast in de Amsterdamse sferen te komen, kun je hieronder in de video de missie bekijken. Let vooral op alle details want het is levensecht!

Meer van dit