HomeEntertainmentGamingGTA 6: geruchten over vrouwelijk hoofdpersonage

GTA 6: geruchten over vrouwelijk hoofdpersonage

Nieuwssite BNN beweert dat de populaire game Grand Theft Auto 6 een vrouwelijk hoofdpersonage krijgt. Het is niet de eerste keer dat de wildste geruchten de kop opsteken naar de aanloop van van de nieuwste GTA-game. BNN Bloomberg heeft mogelijk meer details onthuld over de invulling én de hoofdpersonage van de nieuwe game.

Grand Theft Auto 6

Fans van de franchise kunnen niet wachten tot GTA 6 uitkomt. De geruchtenmolen draait al jarenlang op volle toeren als het gaat om de nieuwste versie van de immens populaire game. Zo zou Grand Theft Auto 6 een gigantische open-world speelwereld hebben. Nu gaan er geruchten dat de hoofdpersonage van de nieuwe game een vrouw gaat worden. Er zijn nog meer details bekendgemaakt over de game.

De hoofdpersoon in de nieuwe langverwachte game zou een vrouw van Latijns-Amerikaanse afkomst zijn, die net als in GTA 5 onderdeel uitmaakt van een cast bespeelbare personages. Uiteraard maken wederom mannen deel uit van deze cast, het feit dat er over een vrouw wordt gesproken is wel bijzonder. De verhaallijn van de vrouw zou geïnspireerd zijn op het verhaal van het beruchte duo Bonnie en Clyde.

GTA 6 heeft meer binnenlocaties

In hetzelfde interview zegt BNN Bloomberg dat de stad die centraal staat in GTA 6 gebaseerd is op de stad Miami, maar dat is nog niet alles, de game voegt steden toe aan de hand van jouw progressie in het spel. Ook deze kun je ontdekken, en er wordt gezegd dat het spel meer binnenlocaties heeft dan in elke voorgaande versie het geval was. De game wordt ontwikkeld onder de codenaam Project Americas.

Volgens Bloomberg gaat de game tussen april 2023 en maart 2024 op de markt komen. Rockstar heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten, dus het is afwachten wat ervan waar is. Het is echter leuk om ons te laten onderdompelen in de voorpret die de aankomende release van het spel met zich meebrengt. Als er meer informatie beschikbaar is over GTA 6 dan lees je dit uiteraard op onze website, dus hou hem in de gaten.

Meer van dit