HomeEntertainmentGamingRockstar games: Ontwikkeling van GTA 6 is al goed op weg!

Rockstar games: Ontwikkeling van GTA 6 is al goed op weg!

Jarenlang hebben we er op moeten wachten maar GTA 6 zou al goed op weg zijn om uit te gaan komen! Eerder deze week maakte gameontwikkelaar Rockstar Games dit tegelijk bekend met de release van de next gen GTA V editie.

GTA V

Waar de fans van GTA V zich op kunnen maken voor de next gen game ervaring, ging het gesprek toch vooral over de release van de volgende versie van Grand Theft Auto. Toch is het niet stom om even stil te staan bij de verbeteringen voor de huidige editie. Zo is er hard gewerkt aan de graphics, die vanaf nu 60 fps en 4k ondersteunen. Daarnaast is er gewerkt aan de advanced haptic feedback van de nieuwe dualshock controllers. Ook kunnen spelers nu direct GTA Online betreden en hoeven ze niet meer al die onzin van het offline voorspel te bekijken.

Grand Theft Auto VI

Wanneer we GTA VI kunnen verwachten is vooralsnog de vraag. De vraag of het ook echt GTA 6 (of GTA VI) gaat heten, is eigenlijk net zo groot. Wel weten we nu dus zeker dat Rockstar Games er mee bezig is. En dat niet alleen, ze claimen al in een prima stadium van de ontwikkeling te zijn. Ze zeggen daarbij dat ze meteen nieuwe details prijsgeven als ze daar klaar voor zijn.

Erg goed nieuws voor de fans! De vraag naar een nieuwe GTA is groot, zeker als je jezelf bedenkt hoelang geleden GTA V alweer uitgebracht is. Dat was namelijk in september 2013… Oud zijn we al h√®!

Meer van dit