HomeWheelsDit is het nieuwe interieur voor de Tesla Model S 2021!

Dit is het nieuwe interieur voor de Tesla Model S 2021!

Je kunt tegenwoordig niet meer om Tesla heen. De bloedsnelle auto’s presteren waanzinnig en zijn daarnaast voorzien van de tofste snufjes. Ik moet bekennen dat ik er in het begin best huiverig over was maar na er een klein rondje in gereden te hebben, was ik volledig overtuigd! Om mee te gaan met de nieuwste technologie, komt er nu een update aan het Model S 2021 interieur!

Model S 2021
Bron: Tesla
Het nieuwe Tesla Model S 2021 interieur

Wat het meeste opvalt aan het nieuwe interieur is het naar rechts en links kantelbare 17″ horizontale scherm. Met een hoge resolutie van 2200*1300 en flinke reactiesnelheid, is dit een prachtig scherm om bijvoorbeeld op te gamen. Dit gamen wordt mogelijk gemaakt door een processor die gelijk staat aan de nieuwste consoles. Omdat de schermen allemaal te koppelen zijn met draadloze controllers, kan je vanuit elke stoel de game spelen. Achter het stuur is ook nog een 12 inch scherm te vinden.

Het stuur van de auto is volledig gericht op het rijden. Met zo min mogelijk afleiding is de het maximale eruit gehaald. Wat ook wel prettig is want met een topsnelheid van 322 km/u en een 0 naar 100 in 2,1 seconden, is het toch prettig als je het stuur makkelijk kan vasthouden en bedienen.

Bron: Tesla

De stoelen van waaruit je lekker kan gamen zijn vernieuwd. Zo is er aandacht gegeven aan de achterbank. Er is meer beenruimte en hoofdruimte. Er is plek voor drie volwassenen en de uitklapbare armsteun in het midden is voorzien van draadloos opladen en een mooie opbergruimte. Het schermpje is 8 inch en heeft dezelfde specs als het scherm voorin. Musk claimt zelfs dat spellen als Cyberpunk 2077 erop te spelen zijn!

Tesla model S 2021 stoelen
Bron: Tesla

Tot slot is er nog flink gewerkt aan de bagageruimte van de Model S 2021. Zo kun je met gemak een fiets meenemen. De auto is voorzien van de beste audiosystemen die het geluid met 22 speakers perfect door de auto verdelen. Voorin zijn er draadloze opladers te vinden zodat je nooit de connectiviteit mist.

Conclusie

Kortom, de auto was al de natte droom van iedere tech liefhebber maar heeft nog even extra de puntjes op de i gezet. Het vermogen van de auto zorgt er voor dat steeds meer pure autoliefhebbers overstag gaan voor deze krachtige machine! Benieuwd wat er allemaal nog meer in zit? Check dan eens deze foto’s:

Bron: Tesla
Bron: Tesla
Bron: Tesla

Meer van dit