HomeGadgetsDit Jenga drankspel win je alleen door te zuipen!

Dit Jenga drankspel win je alleen door te zuipen!

Dat de kroegen dicht zijn, en je niet meer met meer dan een klein handjevol mensen samen mag komen, hoeft helemaal geen probleem te zijn om je katje lam te zuipen! Wij kwamen namelijk dit Jenga drankspel tegen. Jenga is een spel dat je met zijn tweeën kunt spelen doormiddel van een toren te bouwen met de blokken die uit diezelfde toren komen.

In dit geval, speel je het spel maar dan zijn er blokken aanwezig die ruimte hebben voor een shotje. Als je zo’n blok pakt, is het een kwestie van zuipen wat er in zit. Het spel van de thumbnail-afbeelding komt met minimaal 6 blokken met een gat, maar voor de echte party animals, is er ook een versie aanwezig met 24 blokken die een gat hebben. Maar deze is helaas niet meer (of veel te duur) te verkrijgen.

Reden om wat anders voor jullie te verzinnen! Je kunt namelijk ook zelf bepaalde stenen merken en dezelfde regels aanhouden. Iedereen heeft thuis wel een stift liggen toch? Ben je een luie draak, dan kan ik je ook deze versie van bol.com nog aanraden. Elke steen heeft hier een eigen opdracht en zal ongetwijfeld eindigen in een mooie avond.

Al met al hopen we dat we jullie met dit artikel weer wat inspiratie hebben gegeven om het leven toch nog een beetje leuk te houden in deze gekke tijden. Kleine tip: Zorg wel dat je de alcoholische versnaperingen al vóór 20:00 in huis haalt!

 

Lifetime Games Drunken Tower drinkspel - drankspel - Tipsy tower shotspel - Met 4 shotglazen en 60 stenen

Lifetime Games Drunken Tower drinkspel - drankspel - Tipsy tower shotspel - Met 4 shotglazen en 60 stenen

Meer van dit