HomeWheelsDit Mangusta 108 "Neoprene" superjacht staat te koop!

Dit Mangusta 108 “Neoprene” superjacht staat te koop!

De één vind een opzet zwembadje te duur en de ander is de eigenaar van een superjacht. Verschil moet er zijn zeggen ze dan. Voor verreweg de meeste mensen ter wereld is zo’n superjacht iets waar ze nooit over na hoeven te denken. De mensen die overblijven en dus wel zo’n knoepert van een sloepje kunnen kopen, hebben wellicht interesse in dit Mangusta 108 “Neoprene” superjacht!

Dit black on black superjacht hebben ze ‘Neoprene’ genoemd. Met een lengte van 33 meter is de Mangusta 108 “Neoprene” eigenlijk nog best een kleintje in de wereld van de superjachten. Hoewel ze vrij klein is, is ze uitgerust met de meest brute opties! Die starten met twee MTU Motoren die samen 5500 PK leveren. Deze motoren zorgen ervoor dat ze met 60 km/h door het water kan knallen. Ook de cruising speed ligt met 45 km/h flink hoog en je vaart dus vrij snel naar je bestemming!

Het interieur is van ieder detail voorzien. Zowel het top dek als het beneden dek is uitgerust met televisies. De master bedroom heeft een eigen badkamer. De twee gastverblijven moeten helaas wel een badkamer delen.. Voorop de boot is een groot zonnedek te vinden en achterop een heerlijke chill ruimte.

Wat kost dat sloepje?

Klinkt goed toch? Voor maar €1.995.000,- ben jij de eigenaar van deze prachtige Mangusta 108 “Neoprene”. Dit is trouwens de vraagprijs dus er is vast nog plek zat om wat te onderhandelen. Met die bedragen kijkt toch niemand meer op van een duizendje meer of minder.. Mocht je deze prijs willen betalen dan krijg je er ook nog vijf ‘seabobs’, twee (normale) kayaks, één opblaas kayak, twee paddleboards en een drijvend vlot bij!

Ben je nou nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je deze beelden bekijken om jezelf net even over dat randje te duwen! Toch iets te duur?.. Achja, dromen mag!

Meer van dit