HomeGadgetsDit SmartAlarm houdt altijd een oogje in het zeil!

Dit SmartAlarm houdt altijd een oogje in het zeil!

Heb jij jezelf wel eens druk gemaakt over de veiligheid van jouw huis? Begrijpelijk! Je hoort de meest gekke verhalen in het nieuws en het lijkt wel alsof criminelen geen schaamte meer kennen. Er zijn nog heel veel huizen niet (goed) beveiligd tegen inbrekers. Daar maakt dit SmartAlarm van het gelijknamige bedrijf, SmartAlarm, graag een einde aan!

SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos online communiceert binnen uw huis of bedrijf. Het alarm maakt gebruik van gecertificeerde hardware volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2. Met dit SmartAlarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is SmartAlarm het perfecte online draadloos alarmsysteem voor in uw woning of bedrijf.

Het mooie van dit alarm, is dat hij met alle smart apparaten te koppelen is. Je kunt hem bijvoorbeeld met de google home koppelen of gewoon met je telefoon. Daarnaast reageert dit alarm niet op inbraak maar ook op water en brand! Het hele systeem is heel erg eenvoudig met elkaar te koppelen. Mocht je daar moeite mee hebben dan kan je altijd hulp vragen bij de hotline die ze mee leveren. Als kers op de taart geven ze op dit moment nog 6 maanden gratis koppeling met de PAC1 meldkamer van Trigion.

Smartalarm

Zoek je dus een alarm dat jouw hele huis of bedrijf kan beveiligen? Dan ben je bij SmartAlarm aan het goede adres. Er zullen weinig inbrekertjes meer binnen durven stappen. Als ze het dan tóch doen, staat binnen no time de politie voor je deur. Daarnaast ben je door de smart koppeling DIRECT op de hoogte als er wat gebeurt. Hierdoor kan je gerust slapen en zelfs lekker op vakantie gaan zonder dat jij je druk hoeft te maken over de veiligheid van jouw huis.

Wat kost het?

Het alarm is in drie verschillende uitvoeringen te krijgen.
Het Start Alarmpakket kost €224,95
Het Basis Alarmpakket kost €249,95
Het Plus Alarmpakket (met HD camera) kost €349,95

Meer van dit