HomeGadgetsDit zijn de meest handige gadgets voor in de keuken

Dit zijn de meest handige gadgets voor in de keuken

Het kan ontzettend leuk zijn, maar ook een beetje tegenstaan. We bedoelen het werk in de keuken. Ben jij maar een middelmatige keukenprins(es) dan kan het wel is zijn dat je op zoek bent naar handige gadgets voor in de keuken om nog beter te worden in koken. Of heb je juist een hekel aan koken en zoek je een manier om het net iets draaglijker te maken? Hier een paar van mijn tips:

Lepelhouder

lepelhouder keuken

Ook zo’n hekel aan die vieze plekken op je aanrecht? Of heb je geen plek meer over, om zelfs maar een lepel neer te leggen? Wat het probleem ook is, deze krab helpt je. Deze houder zorgt dat je lepel niet meer op het aanrecht hoeft te liggen en jij naderhand niet die vieze plekken af hoeft te wassen. Ook leuk: Deze gadget is er in heel veel vormen en kleuren. Je kunt hem hier scoren voor maar €12,95.

Ronddraaiend plateau

draaiplateau gadgetdraaiplateau keuken

Spullen die achterin het kastje staan zijn een grote ergernis in de keuken. Dankzij dit plateau hoef je niet alles meer uit het kastje te halen maar geef je gewoon een zwieper! Dan nog niet te spreken over het eerlijk verdelen van alle schaaltjes aan tafel. Door dit ronddraaiend plateau, is schaaltjes doorgeven verleden tijd. Je hoeft simpelweg alleen maar het plateau te draaien en het gewenste eten komt je kant op. Handig toch! Je kunt ze halen bij de Ikea voor nog geen €7,-!

Pasta meetintsrument

spaghetti afmeten keuken

Voedsel verspillen, omdat je verkeerd had ingeschat hoeveel pasta je moest koken voor een bepaald aantal personen, is niet meer nodig. Met dit handige meetinstrument kun je namelijk precies afmeten hoeveel  spaghetti je nodig hebt. Zo kun jij lekker verder dromen, over die vakantie in Italië, met die knappe ober/serveerster. Droom alleen niet te lang, want je zult uiteindelijk alsnog zelf je eten moeten maken… 😉 De gadget is hier te koop voor maar €1,38

Sushi maker

sushi maker keuken

Eerder vertelden we je al over de sushi maker als cadeau voor Moederdag, maar we willen hem je ook zeker niet onthouden als handige gadget in de keuken. Zeg nou zelf? Uit eten kan niet en sushi maken is meestal veel te veel gedoe ;-). Uitgebreide informatie over de high end suhsi maker vind je in ons eerdere artikel! De maker van de foto kun je hier vinden voor maar €5,95

Gehaktballen knijper

gehaktballen knijper keuken

Soms heb je gewoon super veel zin in gehaktballen, maar echt geen zin in al dat werk. Tja, dan maar geen gehaktballen. Of toch wel?! Voor heel weinig geld is de oplossing daar. Denk aan een sneeuwballenknijper, maar dan voor gehakt. Zo heb je altijd het juiste formaat gehaktbal en heb je dus geen gedoe met verschillende gaar tijden! Via hier kun je er één shoppen. Er zijn verschillende formaten voor zowel soep balletjes als flinke knoeperts voor de jus!

Meer van dit