HomeWheelsDit zijn de meest ruige voertuigen voor kinderen!

Dit zijn de meest ruige voertuigen voor kinderen!

Geef maar toe… Óók jij wilde vroeger zo’n ruige elektrische auto maar hebt er helaas nooit eentje gekregen. Heel zielig voor jou uiteraard maar dat wilt niet zeggen dat je jouw eigen kind (of neefje of buurmeisje etc) niet kan verwennen met het cadeau der cadeaus. We hebben speciaal voor jullie gekeken naar de meest ruige voertuigen voor kinderen. Hieronder vind je de beste en leukste opties op een rijtje.

Lamborghini URUS elektrisch kind

De Lamborghini URUS

Tegenwoordig kun je niet meer om de URUS heen. Deze brute SUV van Lamborghini is voor veel volwassen mensen een natte droom maar óók kinderen raken steeds meer bekend met dit model. Bekende vloggers en youtubers hebben dit model namelijk omarmd en laten maar wat graag hun auto aan jullie kinderen zien. De URUS bezit over alle luxe die je van deze prachtwagen kunt verwachten zoals onder andere een radio met AUX-verbinding. Hij haalt binnen 4 seconden een snelheid van zo’n 5km/u. De wagen staat bij bol.com en kost met €225,- maar een schijntje van de echte Lamborghini URUS en is de ideale motivatie voor het kind om goed hun best te doen op school ;-). Je kunt alle foto’s en informatie hier bekijken. Vind je dit nou te duur of ben je meer fan van het snellere type? Dan moet je zéker deze knaller eens bekijken!

elektrische vrachtwagen kind

Lifesize elektrische vrachtwagen

Ben je een echte trucker? Of gewoon dol op vrachtwagens? Dan is dit hét voertuig dat je moet hebben. We schreven er eerder al een uitgebreid stuk over maar hij hoort zéker in deze lijst thuis. Je kunt de vrachtwagen voor maar €319,99 halen bij bol.com.

49cc Z20 Kinder Benzine ATV Quad - Oranje
49cc Kinder quad

Wat is nou écht ruig? Nou wat denk je van deze 49cc mini quad. Dit voertuig loopt op benzine en is ingesteld op een topsnelheid van zo’n 25km/u. De quad is zon 50 kilo dus je zet hem met gemak achterin de auto om naar het bos te rijden. Of het nou echt heel verstandig is om hier een kind op te zetten dat weten we niet maar ruig is het wel! Je moet trouwens wel je portemonnee trekken want ze zijn wel wat duurder dan bovenstaande voertuigen. Voor €599,- is deze machine van jou. Vind je dat te duur of durf je gerust wat risico met het kind te nemen dan kan je voor 250 euro minder al deze snelle tweewieler aanschaffen ;-).

Was dit het?

Nee. Er zijn talloze andere ruige voertuigen voor kinderen te vinden waar je een kind heel blij mee zou maken. Een voorbeeld is deze mini Vespa waar we al eerder een bericht over hebben gemaakt. Vind je het nou allemaal niks? Dan kunnen we je alsnog wel aanraden om even naar bol.com te gaan want er zijn ontzettend veel leuke dingen in de aanbieding van de bol.com 7 daagse.

 

Meer van dit