HomeEntertainmentGamingDit zijn de meest zeldzame spelcomputers!

Dit zijn de meest zeldzame spelcomputers!

Gaming is al sinds heugenis een business waar heel erg veel geld in omgaat. Ieder jaar verschijnt er wel een console op de markt dat weer vol zit met de allernieuwste ontwikkelingen en innovaties. De één wordt wat beter verkocht dan de ander maar het feit blijft dat al deze consoles naar verloop van tijd toch verouderd zullen raken. Veel van deze consoles raken dan uit het zicht en worden weggedaan. Naar verloop van tijd komt de aandacht voor deze klassiekers weer terug en gaan mensen er weer naar op zoek. Zeker nu mensen niet zo veel meer te doen hebben, is er steeds meer interesse in zeldzame spelcomputers!

De vraag naar oude spelcomputers is bijna verdubbeld in het laatste jaar en wie vroeger bij economie goed opgelet heeft, weet dat meer vraag in combinatie met een beperkt aanbod, leidt tot een hogere prijs. Alle reden om eens op zolder te checken of je nog zon zeldzame spelcomputer hebt liggen. Opvallend is dat veel van deze consoles hun waarde behouden door de populaire Pokémon franchise. In de ‘Pokémon markt’ gaat sowieso heel veel geld om, dus mocht je al op zolder zijn, check dan gelijk ook even of je nog wat Pokémon spullen hebt liggen.

Hoewel er best een hoop ontwikkelaars uit de gaming industrie bezig zijn geweest met remakes van populaire oude modellen, komt de waarde en de feel daarvan totaal niet in de buurt van de echte ouderwetse nostalgie. Zeker de ontwikkelaars Nintendo en SEGA dragen bij aan de oldscool gaming markt. De consoles in combinatie met een andere populaire franchise, zorgen voor de meest zeldzame spelcomputers die je nu voor een prima prijs kunt verkopen!

Benieuwd om welke consoles het gaat? Check dan deze video, die zowel het verhaal als de prijs heeft uitgezocht.

Meer van dit