HomeEntertainmentFamke Louise onthult heftige dingen over Snapking "Hij heeft nog filmpjes van...

Famke Louise onthult heftige dingen over Snapking “Hij heeft nog filmpjes van mij”

Famke Louise is vaker dan dat ze zou willen het onderwerp van gesprek. De meeste momenten is dit negatief maar er zijn ook punten dat ze even laat zien wat ze allemaal in huis heeft! Vandaag (10 november) is er dan ook een nieuw deel uitgekomen van de documentaire van Famke Louise: “Famke Louise Next”.

De docu kwam vannacht uit en is exclusief te zien op Videoland. In de docu onthult ze een aantal zeer heftige en persoonlijke dingen over haar ex-vriendje Tim (voorheen bekend als Snapking). De ex relatie is sowieso een breed uitgemeten onderwerp in de documentaire van Famke Louise.

Mishandeling

Famke zegt meer maal flink te zijn mishandeld door Tim: “Hij sloeg me op de grond en trapte me dan zo hard in mijn buik en op mijn rug dat er bloed op de grond lag”. En: “Hij heeft me zo hard aangepakt dat ik een gat in mijn hoofd had. Vervolgens moest ik tegen iedereen zeggen dat ik met mijn hoofd tegen het nachtkasje was gevallen”. Flinke uitspraken dus! Ook daar blijft het niet bij, zegt namelijk ook dat gedwongen werd tot seks en dat hij dan videobeelden maakte. Volgens Famke bewaarde hij deze beelden voor het geval dat Famke ooit bij hem weg ging. Als we de woorden van Famke moeten geloven is Tim, die overigens zelf ook flink bekend is met honderden duizenden volgers, niet zo’n heel leuk jochie.

Alle uitspraken en de hele docu zijn vanaf nu te zien op Videoland. De trailer van de docu is hieronder te bekijken.

Meer van dit