HomeGadgetsDit bed is tegelijk een doolhof voor katten!

Dit bed is tegelijk een doolhof voor katten!

Echte kattenliefhebbers zullen het wel herkennen, die doen er alles aan om het hun trouwe huisdier naar de zin te maken. Daarmee gaat gepaard dat katten ook gewoon welkom zijn in de slaapkamer. Voor de Colombiaanse firma was dit zo’n groot ding, dat ze besloten om er werk van te maken. Zij zagen namelijk een flink gat in de markt voor een bed, dat tegelijk een doolhof voor katten is.

De droom voor iedere kat is om bij het baasje te kunnen zijn, en lekker te kunnen spelen. Denk ik dan hoor want ik ben een gadgetgek en geen katten expert haha. Maar goed… die kattendroom kan in ieder geval werkelijkheid gemaakt worden.

doolhof voor katten

Het bed bestaat uit een houten frame wat direct geschikt is als genoeg stevigheid om een bodem op te leggen. Het frame an sich is het doolhof waar de kat(ten) zich flink in kunnen vermaken. Er zijn meerdere in en uitgangen waardoor ze ook niet echt kunnen verdwalen.

katten doolhof

katten in slaapkamer

Het Gatrimonial Bed is verkrijgbaar vanaf 2.120.000 Colombiaanse Peso’s, wat omgerekend zon €500,- is. Misschien een beetje onhandig om helemaal vanuit Colombia over te laten komen, dus ook zeker zeer geschikt om thuis op te pakken als klus projectje. Je hebt vast nog wel ergens een handige kennis die zo even een doolhof voor katten in elkaar flanst.

katten bed

Ben je nou een flinke dierenvriend en ben je op zoek naar meer leuke gadgets voor willekeurige huisdieren? Check dan eens dit artikel met armen voor een kip, of dit artikel met een complete hindernisbaan voor jouw konijn!

Meer van dit