HomeGadgetsAltijd jouw favoriete drankje bij de 'hand' dankzij deze bh!

Altijd jouw favoriete drankje bij de ‘hand’ dankzij deze bh!

Nu de zomer er weer aankomt zijn er genoeg dingen om naar uit te kijken. Naar verwachting zullen deze zomer de eerste kleine festivalletjes plaats gaan vinden en daar kijkt iedereen uiteraard extreem naar uit. Er zullen een hoop dingen veranderd zijn maar één ding veranderd nooit; De hoge prijzen van de drank! Waar je vroeger jouw drank in een bh naar binnen smokkelde, is er nu een makkelijkere oplossing om drank bij een festival naar binnen te smokkelen!

De oplossing is… Drank IN een bh. Deze sport bh heeft namelijk een ingebouwde zak die 70 centiliter aan lievelingsdrank kan verbergen. Je kunt er makkelijk uit drinken door de ingebouwde zuigbuis (rietje klinkt zo saai). Klinkt goed he? Ik zal je vertellen dat het niet het enige winstpuntje is.

Een ander belangrijk punt is namelijk zeker ook goed om even te noemen. Doordat er onderhand een liter aan alcohol in past, wordt automatisch ook het formaatje van de boezem een stuk groter. Op deze manier is alcohol bij een festival naar binnen smokkelen een win-win situatie dus.

Je koopt deze BH bij Amazon. Hij kost zo’n 25 euro en dan moet je nog wat verzendkosten betalen. Maar zeg nou zelf… het is een investering in je spaargeld! Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en valt onder de categorie sport bh. Of hij écht bedoeld is voor het binnensmokkelen van drank in je bh op een festival dat weet ik niet maar dat wil niet zeggen dat het geen top gadget is ;-)!

Het is nog even wachten voor de festivals gaan starten maar je kunt je in ieder geval al goed gaan voorbereiden. Betaal in ieder geval nooit te veel voor jouw lievelingsdrankje! Je kunt hem hier kopen.

Meer van dit