HomeGadgetsDeze drijvende spelletjes tafel is een echte aanwinst!

Deze drijvende spelletjes tafel is een echte aanwinst!

We zoeken iedere dag het internet af naar de allerleukste gadgets. Nu de zonnestralen wat vaker doorkomen, zoeken we dan natuurlijk ook naar zomerse dingen. Eerder deze week hadden we daarom voor jullie het bestuurbare luchtbed. Daar kregen wij zo veel reacties op dat we naar het volgende opblaasbare ding gezocht hebben. Uit onze zoektocht kwam deze opblaasbare drijvende spelletjes tafel!

Zeker nu de meeste mensen er voor kiezen om een thuisvakantie te houden en de zwembaden de schappen uit vliegen, kunnen gadgets als deze enorm veel plezier geven! Dankzij deze opblaasbare tafel zal het dobberen nooit gaan vervelen. Zeker voor de mensen met de onweerstaanbare drang om iets te winnen, zal er geen reden zijn om het zwembad te verlaten. Met deze spelletjestafel kan je eigenlijk ieder spelletje doen dat je wilt.

Natuurlijk is het ene spelletje wat handiger dan het andere. Monopolie is bijvoorbeeld niet zo’n goed plan en je kan het dus beter bij wat basisspelletjes houden. Denk bijvoorbeeld aan een potje dammen of ga kaarten met waterproof kaarten.

Dammen

Daarnaast komt deze opblaasbare drijvende spelletjes tafel niet alleen. Je krijgt er namelijk 2 opblaasbare en drijvende stoelen bij! Het enige wat nu nog mist is eigenlijk een drankje maar ook daar zijn een hoop oplossingen voor. Al met al de ultieme aanwinst voor jouw zomerse thuisvakantie! Zeker de fanatiekere spelers kunnen alle frustraties direct los laten op het water. De set is HIER te koop voor maar €40,-

Ultieme thuisvakantie

Geen zwembad in de tuin? Geen probleem! Bij de Lidl koop je nu een enorm zwembad voor een scherpe prijs! Het voordeel van al deze zomerspullen is dat je het met al je vrienden kunt beleven. Twijfel dus niet langer en haal deze musthaves in huis voor de komende zomer! Te duur? De prijs kan je gewoon met je vrienden delen! Zoek je nog iets anders om het ultieme vakantiegevoel te krijgen? Wat dacht je dan van het meemaken van Tomorrowland in je eigen tuin?!

 

Meer van dit