HomeEntertainmentJe kunt nu jouw eigen drijvende hotel suite kopen!

Je kunt nu jouw eigen drijvende hotel suite kopen!

Heb je nog geen idee waar je jouw zuur verdiende spaarcenten in wilt investeren? Laat me je dan een handje helpen. In onze zoektocht naar de meest innovatieve dingen kwamen we uit bij deze prachtige suite! De suite draagt de naam ‘Het Anthenea’. Het is een zeer luxueuze drijvende suite die vol zit met de meest vette opties en nieuwste snufjes.

Hoewel het als suite benoemd wordt, is het meer een compleet huis. Het Anthenea heeft drie prachtige leefruimtes en is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt om op zee te wonen. In totaal is er binnen zo’n 50 vierkante meter oppervlakte. Er is een bar, een lounge, een master bedroom en zelfs een bovendek met automatisch zonne-dak aanwezig zodat je alle luxe hebt die je nodig hebt. Rondom de gehele constructie zijn ramen gemaakt waardoor je 360 graden zicht hebt op de omgeving. Het gevaarte wordt compleet aangestuurd op zonne-energie. Dat maakt het dus ook nog eens compleet zelfvoorzienend, enkel het eten zal je zelf moeten vangen ;-).

Het is geïnspireerd op de James Bond film “The spy who loved me” en is ontworpen door de architect Jean-Michel Duacancelle. Hij schijnt meer dan 15 jaar met het ontwerp bezig geweest te zijn. Het bedrijf achter de bouw van het Anthenea claimt dat je niet zeeziek wordt. Dit zou komen omdat zij enorm veel tijd hebben gestoken in het ontwikkelen van een stabiliserend bazin, welke de schommelingen tegen gaat.

Het is de ideale plek om te genieten van alles wat met de zee te maken heeft. Ook als je een hekel hebt aan zwemmen, kan je toch genieten van het prachtige water dankzij de showroom onder in de boot. De drijvende suite kost je zo’n €500.000,- maar dan kan je wel heerlijk met vakantie. Ik neem aan dat deze dingen ook goed te verhuren zijn aan wat influencers. Wil je toch eerst even gaan kijken hoe het er in werkelijkheid uit ziet? Dan kan je dat doen aan de zuidkust van Frankrijk 😉

Geen idee hoe je bij de drijvende suite zou moeten komen? Denk er dan eens aan om dit kleine bescheiden sloepje aan te schaffen.

Meer van dit