HomeBlack FridayEnorme kortingen op robotstofzuiger met dweilfunctie bij zowel Lidl als de Action

Enorme kortingen op robotstofzuiger met dweilfunctie bij zowel Lidl als de Action

Met Black Friday in het verschiet, zijn er al een heleboel bedrijven met kortingen aan het strooien. Die kortingen gooien ze onder het mom ‘Black Week’, waardoor ze dus langer de tijd hebben om omzet te draaien. Een populair product om te scoren met Black Friday (of week) is een robotstofzuiger.

Dure apparaten

Robotstofzuigers zijn normaal gesproken best wel dure apparaten. Vooral een goede, kost best wel wat centjes. Het is best fijn als er ook nog een dweilfunctie op de robotstofzuiger zit. Zo hoef je jezelf nooit druk te maken of de grond wel écht stofvrij is.

Zowel Lidl als Action bieden nu een Robotstofzuiger met dweilfunctie aan. Bij de Lidl gaat het om de SILVERCREST® Robotstofzuiger met dweil, die een 4.1 scoort op een schaal van 5. Deze stofzuiger zuigt ook laagpolig tapijt en keert automatisch terug naar het oplaadstation. Daarnaast is het apparaat bijzonder stil, waardoor het niet hinderlijk is als je gewoon in dezelfde ruimte bent.

Enorme korting

Bij de Action hebben ze op dit moment de Zigma Spark-980 in de webshop. Eigenlijk is dat wel een beetje verrassend te noemen want dit apparaat is niet ‘des actions’. Daarmee bedoelen we dat deze stofzuiger best wel een A-merk robotstofzuiger is. De Zigma Spark-980 robotstofzuiger met dweilfunctie van de action heeft nu ongeveer ruim 35% korting op de prijs van de leverancier. Hij is via deze link te scoren en te bekijken.

De Silvercrest robotstofzuiger van de Lidl is op dit moment via deze link met €30,- korting te scoren. Hierdoor is dit eigenlijk de allerbeste keus op de markt. De Silvercrest is namelijk ideaal. Een review zegt: “Dankzij deze stofzuiger kun je op de bank zitten en je huis wordt gezogen en daarna gedweild. Vooral onder het bed is het ideaal want daar kun je zelf haast niet bijWel zorgen dat alle kabels omhoog zijn. Anders loopt hij vast”

Robotstofzuiger Zigma Spark-980

Meer van dit