HomeEntertainmentDit Millennium Falcon springkussen is wat jij nodig hebt!

Dit Millennium Falcon springkussen is wat jij nodig hebt!

Als je een echte Star Wars fan bent, dan weet je vast wel dat er meer dan genoeg spullen zijn waarmee je, je zou kunnen vermaken. Maar als je op zoek bent naar die overtreffende trap, en je hebt al Star Wars meubels, Star Wars fitnessonderdelen en niet te vergeten het Star Wars At-At kinderbedje.. Dan is dit gigantische Millennium Falcon springkussen zeker wat voor jou!

Het Interieur van het Millennium Falcon springkussen is gevuld met alle iconische opblaasbare replica’s van het échte Star Wars schip. Je kan er zelfs een R2D2 vinden! Het hele interieur van dit springkussen zal het laten voelen dat je in het echte Star Wars schip aan het rond stuiteren bent.

In totaal weegt dit Millenium Falcon springkussen zo’n 520 kilo, en heeft het twee blaasmotoren nodig om het springkussen overeind te houden. Je kunt er met hoogstens 12 man tegelijkertijd in. Wanneer het volledig opgeblazen is, is het springkussen 10,5 meter lang, 9 meter breed en 4,5 meter hoog. Je kunt dit springkussen kopen bij MagicJump , voor het kleine prijsje van €8.500,- ! Vergis je niet dat dit ook als investering gezien kan worden. Je kunt het springkussen namelijk aan andere Star Wars fans voor om en nabij €60,- per dag verhuren 😉.

https://www.instagram.com/p/B6je4allVkK/

Meer van dit