HomeTechEspresso Veloce: Koffiemachine geïnspireerd op V12 motor!

Espresso Veloce: Koffiemachine geïnspireerd op V12 motor!

Ben jij gek op auto’s en koffie? Dan is dit zeker de ideale koffiemachine voor je! De Espresso Veloce ziet er namelijk uit als een echte V12 motor, maar is stiekem ‘gewoon’ een koffiezetapparaat. Het Zuid Afrikaanse merk Super Veloce, staat er al jaren om bekend dat ze de meest brute creaties verzinnen op het gebied van koffiemachines. Zij laten zich hierbij vrijwel altijd inspireren door de automotive branche.

Ook dit keer is er weer een limited edition machine uitgebracht! De Espresso Veloce Royale 01 koffiemachine is geïnspireerd op een V12 motor. Waar Super Veloce eerder altijd gewerkt heeft met aluminium van ruimtevaartkwaliteit, roestvrij staal en titanium, hebben ze nu besloten om er iets heel speciaals voor te gebruiken.

Zo is deze variant helemaal van carbon fiber gemaakt en zijn alle details afgewerkt met 18 karaats witgoud. Daarnaast zal je overal in het apparaat diamanten aantreffen en kan je zelfs paarse amethist vinden als je goed zoekt. Om het hele setje compleet te maken, zitten er ook vier kopjes bij die tevens zijn afgewerkt met diamanten.

Espresso Superveloce

Alle koffiemachines van Super Veloce worden met de hand in elkaar gezet. Dit zorgt er voor dat iedere machine an sich van de allerbeste kwaliteit is. Wat zo’n grapje kost? Oh.. een kleine €187.500,- maar dan heb je wel een apparaat waar zelfs George Clooney ‘U’ tegen zegt!

Espresso Superveloce

Vind je dit grapje nou een beetje te duur? Of ben je geen fan van zware motoren? Dan hebben ze hem ook nog in andere uitvoeringen en kleuren. Deze bijvoorbeeld:

Espresso Superveloce

Meer van dit