HomeEntertainmentGamingFormule 1 gamecentrum met 60 simulatoren!

Formule 1 gamecentrum met 60 simulatoren!

Over 2 weken opent ‘The Official F1 Racing Centre‘ haar deuren in Utrecht. In deze zaal kan je met 20 man tegelijk tegen elkaar racen. Wanneer je eerst met een grote groep wilde racen, moest je altijd op zoek naar een kartbaan. Daar maakt The Official F1 Racing Centre nu verandering in door over twee weken een officieel Formule 1 gamecentrum te openen met 60 simulatoren!

Formule 1 gamecentrum

Het Formule 1 gamecentrum kan je vinden in Utrecht aan de Hertogswetering. Je kunt er voor maar €22,- per persoon in een simulator gaan zitten om een raceweekend te racen. Dit houdt in dat je een vrije training krijgt, een kwalificatie en uiteindelijk de race. Doordat er 60 simulatoren aanwezig zijn in het centrum, kunnen er dus 3 volle races, gereden worden.

Op het moment dat het Formule 1 gamecentrum haar deuren opent, zal de game F1 2019 nog draaien maar vanaf 10 juli zal daar verandering in komen. Dit is namelijk de datum dat de game F1 2020 gereleased wordt, en zal daarmee ook direct te spelen zijn in het Formule 1 gamecentrum. De trailer van deze game kan je alvast hieronder zien:

Hoe werkt het?

Alle simulatoren in het gamecentrum zijn voorzien van Fanatec-sturen en -pedalen. De games worden gespeeld op 4K schermen en als kers op de taart zijn er ook nog ventilatoren in de simulator aanwezig die wind in je gezicht blazen. Fans van zowel gaming als de formule 1 kunnen hier racen tegen familie, vrienden of andere bezoekers. De race wordt gehouden onder leiding van de zogenaamde e-marshals. Deze zullen er direct voor zorgen dat “de vanuit de overheid opgelegde richtlijnen van het RIVM tijdens de COVID-19-pandemie worden gehandhaafd”, aldus de organisatie. Mocht je nu al een plek willen reserveren, dan kan dat via de website!

Wil je nou niet iedere keer moeten betalen voor een paar rondjes in deze simulators? Dan kan je natuurlijk ook altijd een eigen simulator aanschaffen voor maar €257,-!

Meer van dit