HomeGeen categorie5 gadgets onder de €15,- om aan Sinterklaas te vragen

5 gadgets onder de €15,- om aan Sinterklaas te vragen

Deze traditie komt ieder jaar weer terug en waar je vroeger hele lijsten vol kon schrijven met wensen, wordt het nu steeds moeilijker. Om je een handje te helpen met cadeaus die je aan Sinterklaas kunt vragen, hebben we een lijstje van 5 gadgets onder de €15,- voor je opgesteld. We hebben geprobeerd om de gadgets zo unisex mogelijk uit te zoeken.

5. Oogmassage apparaat

Oogmassage Apparaat | MegaGadgets

We werken steeds meer online en dat betekent dat je dus ook ellenlange uren naar beeldschermpjes zit te staren. Ben je klaar met werken? Kan je weer naar beeldschermpjes staren want verder is er ook niet heel veel meer te doen.. De spreekwoordelijke vierkante ogen gaan steeds meer zeer doen en wat is er dan lekkerder om te ontspannen met een oogmassage apparaat? Je scoort het cadeautje HIER!

4. Retro bluetooth speaker

Retro Bluetooth Speaker | MegaGadgets

De één heeft er een hekel aan, de ander vind het prachtig: Muziek! Nee geintje, ik heb het natuurlijk over retro design. Normaal gesproken niet te betalen maar retro in een nieuw jasje maakt daar verandering in. Deze op het oog retro radio speelt gewoon jouw favoriete tracks af via bluetooth. Wil je ‘Snelle – Reünie’ pompen maar ben je dol op retro spullen? Dan kan je dit cadeautje met deze link makkelijk op je verlanglijstje zetten 😉

3. Led fietsverlichting lichtsnoer

LED Fietsverlichting - Lichtsnoer

Het mooie van deze gadget is dat hij een aantal weken later alweer te gebruiken is! Je steelt zéker de show als je hiermee op de gepaste afstands-kerstborrel van het werk, aankomt! Je kunt het snoer via HIER beter bekijken.

2. Rythym sticks

Rhythm Sticks | MegaGadgets

Ben je al irritant maar wil je dat graag nog een beetje versterken? Dan is dit wat je moet hebben! Met deze stokjes kan je waar dan ook lekker in de lucht drummen! Dankzij de ingebouwde speaker kan je dan ook nog eens horen waar je precies op slaat. Leuk om te vragen maar of het ook zo leuk is om te geven… Als je HIER klikt dan heb je in ieder geval de mogelijkheid.

1. Keer op Keer dobbelspel

Heel erg veel mensen zijn enthousiast over dit spel. Het is dus razend populair en leuk voor zowel diegene die om het cadeau vraagt als de Sinterklaas die het geeft. Dit spel speel je door kruisjes te zetten. Dat klinkt heel saai maar is eigenlijk heel leuk! Je moet er voor zorgen om zowel kleuren als rijen binnen te slepen en dat kan je doen door keuzes die je kunt maken aan de hand van de dobbelstenen. Dit spel is leuk voor jong en oud dus je kunt opa en oma ook nog inmaken zonder dat ze zich vervelen! Het spel is HIER te koop.

Meer van dit