HomeGadgetsGadgets tegen verveling na de avondklok!

Gadgets tegen verveling na de avondklok!

Eerder deze week liep ik er nog op vooruit maar nu is het toch wel echt zeker. De avondklok is een feit en als je zonder verklaring na 21:00 nog op straat loopt, dan kost dat je €95,-. Nu leek het ons wel leuk om eens uit te zoeken wat je allemaal voor die €95,- had kunnen kopen om de verveling van thuisblijven tegen te gaan. Wil jij dus geen verveling na de avondklok, maar wil je ook geen boete? Dan moet je zeker deze gadgets eens aanschaffen!

Schietspel met zwevende ballen

Schietspel zwevende ballen

Dit spel is ideaal om je zeker een uurtje mee te vermaken! De targets die je moet raken zijn zwevende balletjes en zo dus ideaal om te werken aan je hand oog coördinatie! Het pistooltje schiet de schuimkogeltjes tot wel 20 meter ver dus je kunt er binnenshuis zeker wat leuks van maken! Je koopt hem hier!

Coastercube met magnetische bouwblokken

Knikkerbaan Magnetische bouwblokken

Vroeger hadden we alleen maar saaie domino stenen maar tegenwoordig zijn er veel meer toffe dingen voor handen! Met dit pakket kan je namelijk jouw eigen knikkerbaan maken. Voordeel is dat je moet werken met magnetische kubussen waardoor dat gedoe met omvallende stenen in ieder geval niet voorkomt.

Je kunt een verschillende eigen ontwerpen maken dus je zal je niet snel vervelen. Ook is het zo dat je onbeperkt kubussen kunt kopen dus je kunt het zo gek maken als je zelf zou willen. Je koopt hem hier!

Zelf een robot bouwen

Robot Bouwpakket

Ben je nou op zoek naar iets uitdagends? Dan stel ik voor om zelf een robot te bouwen. Deze robot spin kun je helemaal zelf in elkaar zetten en dat kan op verschillende manieren! Voordeel van deze gadget is dat je er echt wel even mee bezig bent. Mocht je er mee klaar zijn dan kan je hem nog laten lopen en zelfs weer aanpassen naar andere standen. Je koopt hem hier!

Al met al moet je dus verstandig kiezen. Riskeer je een boete of schaf je wat leuke gadgets aan? De avondklok is voor niemand leuk maar ik denk dat we er met zijn allen maar het beste van kunnen maken. Kies er dus lekker voor om binnen te blijven en €95,- te besparen. Zeker nu je weet wat je allemaal nog meer van die €95,- zou kunnen kopen 😉

Meer van dit