HomeGadgetsOm deze grappige cadeaus zal zelfs de Kerstman lachen

Om deze grappige cadeaus zal zelfs de Kerstman lachen

De feestdagen staan altijd in het teken van cadeautjes. Of je ze nou krijgt of geeft, het is elk jaar weer lastig om te bedenken wat dan het geschikte cadeau is. Dus wil je dit keer écht zorgen dat je met originele en grappige cadeaus aan komt zetten? Dan moet je snel dit artikel doornemen!

Borstel voor kale mannen

borstel voor kale mannen

Iedereen kent ze wel, die mannen die iets eerder aan het kalen zijn dan gemiddeld.. De één is er voor aangelegd en de ander zit iets te strak bij de mevrouw onder de plak. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze steeds minder haartjes hebben om te kammen. Speciaal voor de kale(nde) doelgroep is deze borstel bedacht! Met deze haarborstel kan hij zijn kale koppie toch mooi oppoetsen. De borstel is hier verkrijgbaar!

Golf spel voor op de WC

golven op de wc

Van sommige mensen kun je je echt afvragen of ze soms op het toilet zijn gaan wonen. Als degene die een cadeau van jou gaat krijgen één van deze personen is, kun je hem maar beter iets te doen geven! Met deze golfset voor op het Toilet heeft diegene tenminste een reden om te blijven zitten. En als je af en toe een keer gejuich hoort, kun jij je gaan afvragen of er nou iets in of uit het holletje is gekomen… De set is verkrijgbaar bij deze winkel!

Bier sound knop

Bier Sound knop

Heeft deze persoon altijd dorst? Dan is deze knop echt iets voor hem! Hij is 8 centimeter, dus zelfs als ze dronken zijn is hij groot genoeg om niet te missen. Wanneer je op de knop slaat, schreeuwt deze letterlijk om bier. Het is dus meteen duidelijk wat er moet gaan gebeuren. Even een reminder: je kocht dit cadeau om weg te geven en dus niet om zelf te houden. De knop is hier te krijgen!

Onderbroek met jouw hoofd er op

Onderbroek met hoofd er op

Mocht je nou echt een hele goede band hebben met deze persoon, dan kun je ervoor kiezen om je eigen hoofd op deze boxer te laten drukken. Dichter dan dit zullen jullie niet bij elkaar gaan komen! Pas alleen wel op, erger ‘voor lul lopen’ zal je niet gaan lukken ;-). Je kunt zo’n boxer hier bestellen.

Genoeg ideeën voor grappige cadeaus dus! En allemaal binnen budget van het gemiddelde cadeautje natuurlijk. Mocht je nou nog steeds niet genoeg inspiratie hebben, dan hebben we hier ook nog een artikel met cadeau inspiratie onder de €15,-

Meer van dit