HomeEntertainmentGamingGratis Farming Simulator voor Playstation plus-abonnees!

Gratis Farming Simulator voor Playstation plus-abonnees!

Altijd al willen weten hoe het is om een boer te zijn? Dan ben je vast blij dat je geklikt hebt! Vanaf 5 mei vind je namelijk gratis het spel Farming Simulator 19 in de Playstation store! De actie geld wel enkel voor playstation plus-abonnees. Ben je dat niet? Dan zou je er voor kunnen kiezen om dat wel te worden. Dit kost slechts een tientje en dan kan je direct ook nog eens het spel Cities Skylines downloaden!

In het spel Farming Simulator ben je éindelijk die boer die bijna ieder klein jochie graag zou willen zijn. Je kan, afhankelijk van wat jouw merk is, bijvoorbeeld rond crossen met een 6320 of een New Holland. Hiermee moet jij er voor zorgen dat de boerderij blijft draaien. Dit kan je serieus aanpakken, maar je kan natuurlijk ook gewoon een beetje aan gaan zitten klooien.

Mocht je nou denken: “Wat dom!”, dan zit je gruwelijk mis! Je kunt namelijk schat hemeltje rijk worden door dit spel te spelen. Wanneer je er namelijk handig in bent, kan je mee doen aan de Farming Simulator league, waar vorig jaar meer dan €250.000,- werd uitgekeerd. Tijdens deze league wordt er om prijzen gestreden door hooibalen op te stapelen  of graan te oogsten. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Check dan eens de aftermovie van FarmCon 2019

Cities Skylines is een zelfde soort spel waarin je juist een stad zal moeten maken. Echter krijg je hier niet de full game en zal je nog wat DLC’s aan moeten schaffen. Als jij een liefhebber bent van slow-gaming, dan moet mei een heerlijke maand voor je gaan worden!

Meer van dit