HomeGeen categorieDit zijn 5 van de handigste gadgets van de Action

Dit zijn 5 van de handigste gadgets van de Action

De plek waar je voor één product heen gaat, en vervolgens met volle karren naar huis gaat. Ik heb het natuurlijk over de Action. Maar zeg nou zelf… wat is er leuker dan cadeautjes kopen voor jezelf? Bijkomend voordeel: het kost allemaal bijna niks! Om je nog gelukkiger te maken heb ik hier 5 van de handigste gadgets van de Action voor je op een rijtje gezet. Mocht je graag naar een product willen kijken, dan zijn alle titels klikbaar :-).

1. Gehoorbescherming radio!

gehoorbescherming radio

Gehoorbescherming is in de bouw een must. En als het dan toch moet, dan gaan we natuurlijk niet voor zomaar een saaie gehoorbeschermer. Deze gehoorbeschermer van de action heeft een ingebouwde FM-radio. Zorg wel even dat je dezelfde zender op hebt staan als je collega, want er mag natuurlijk meegezongen worden. Misschien is dit juist wel het probleem, zet dan je eigen radio gewoon ietsje harder, hoef je het gezeur van anderen ook niet meer te horen!

2. Smartphone Nekhouder

Facetimen met je vriend of vriendin? Filmpje kijken zonder een lam arm te krijgen? Of gewoon te lui om je arm te strekken? Action heeft de oplossing, door deze nekhouder ben je van al je problemen af… goed bijna allemaal dan. Zet de nekhouder om je nek heen, bevestig je telefoon in de houder en start de film. Liever zittend film kijken, geen probleem! Deze houder is ook gemaakt om op een recht oppervlak neer te zetten, zodat jij je handen vrij hebt om iets anders nuttigs te doen, bijvoorbeeld een zak chips vasthouden.

3. Draadloze muismat oplader

draadloze oplader muismat

 

Met deze huidige omstandigheden, zijn we allemaal voor een groot deel thuis komen te zitten. Thuis werken, online school en zelfs thuis afspreken met vrienden. We gebruiken daar onze telefoon en laptop misschien wel meer dan ooit bij. Het nadeel van het veel gebruiken van onze telefoon, is dat die dan ook eerder leeg gaat. Action biedt hiervoor de oplossing! Het is simpel, leg je telefoon op de muismat en werk gewoon rustig verder. Voor je het weet, kun je alweer een pauze nemen van je bezigheden om even je telefoon te checken.

4. Oplaadbare powerbank op zonne-energie

 powerbank zonne-energie

Als je graag gaat kamperen is deze gadget ideaal. De batterij van je telefoon is leeg, je bent midden in de natuur en weet de weg niet meer terug naar je tent. Gelukkig heb je een powerbank bij je, maar je hebt deze gisteren ook al gebruikt. De re-load solar powerbank is dé oplossing. Hij vangt stroom op uit zonlicht, zodat je hem na 1 keer gebruiken niet meteen in het stopcontact hoeft te steken. Ook handig: er is een ingebouwde zaklamp, zodat je die beer in ieder geval ziet aankomen voordat die bij je is ;-). Mocht je alsnog gewoon om hulp willen bellen? Dan heb je jouw telefoon dankzij de 8.000 mAh zo weer helemaal opgeladen.

5. Arcade speelautomaat

action arcade

Tja, of dat dit nou echt een gadget is… Maar de laatste van de handigste gadgets van de Action is wel leuk voor de heb en je kunt je er met de ingebouwde accu tot wel 5 uur mee vermaken! Met dit speelautomaat kun je 240 verschillende arcade-, sport- en puzzelspellen spelen. In vergelijking met een gamehall is dit ook nog eens veel voordeliger voor je portemonnee. Er hoeft namelijk niet steeds geld in om een nieuw spel te spelen, maar dit hoeven jouw medespelers natuurlijk niet te weten ;-). Ben je nou dol op oude games? Check dan ook eens dit artikel over de commodore C64

 

Meer van dit