HomeEntertainmentEerste beelden van de Harry Potter reünie: Return to Hogwarts

Eerste beelden van de Harry Potter reünie: Return to Hogwarts

Fans hebben er jarenlang op gehoopt maar nu is het toch eindelijk zover. Er komt een korte film van de Harry Potter reünie: Return to Hogwarts. Eerder zagen we een kleine teaser maar nu mogen we echt spreken van een trailer. Belangrijk puntje? Dit keer wél met Daniël Radcliff!

Harry Potter reünie: Return to Hogwarts

De reünie zal een korte film gaan worden waarbij de bekende cast terugkeert naar Zweinstein. In de trailer zijn scenes te zien die zich afspelen in de Wegisweg en op het treinstation. Als je nu denkt dat het een volledige en meeslepende film gaat worden heb je het helaas mis want uiteindelijk zal het vooral draaien om terugblikken die gedaan worden in interviews met de cast.

De film wordt gemaakt ter ere van het 20 jarig bestaan van Harry Potter. Hij op nieuwjaarsdag te zien moeten zijn op de streamingzender HBO Max. Helaas kunnen we dit in Nederland niet via de normale weg zien. Je zou hiervoor een VPN aan kunnen sluiten maar met een beetje geduld zal HBO Max de film ook voor het internationale publiek beschikbaar stellen.

De cast bij de reünie

In de trailer is te zien dat vrijwel iedereen aanwezig is. Zélfs de naam van Sirius Zwarts komt voorbij in de aftiteling. Het grootste gemis is eigenlijk het mastermind achter Harry Potter. De films zijn namelijk allemaal gebaseerd op de boeken van schrijfster J.K. Rowling. Zij wilde helaas niet meewerken aan deze korte film.

Meer van dit