HomeGadgetsDeze goedkope gadgets zullen jouw huis luxer maken!

Deze goedkope gadgets zullen jouw huis luxer maken!

Een leven waar de meeste mensen naar verlangen is een luxe leven. Helaas kost een luxe leven best wat centjes en is het dus ook niet voor iedereen weggelegd. Nu vinden wij dat je daar zeker iets aan kan doen! Je kunt namelijk jouw huis luxer maken door simpele en goedkope gadgets aan te schaffen! Welke dan? Wij zochten wat tips voor je uit.

LED Verlichting met bewegingssensor

Een inloopkast is toch wel de basis wanneer je jouw huis luxer wilt maken. Helaas heeft niet iedereen er de ruimte voor.. Deze LED verlichting met bewegingssensor is ideaal om in jouw kast toe te voegen! Of je nou een grote inloopkast, of een kleine kledingkast hebt. Deze mogen zeker niet ontbreken!

Ze werken op batterijen en hebben een eigen plakstrip. Kwestie van plakken en gaan met de banaan dus! Ik heb ze zelf ook met een warme witte kleur en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Je kunt ze heel goedkoop scoren op bol.com.

Smart stekkers

K&L Smart Plug – Energiemeter – Tijdsschakelaar – Google Home, Amazon Alexa en IFTTT compatible – Slimme Stekker 1 Stuk(s)

Waarschijnlijk kende je deze optie al maar we willen toch nog even benadrukken hoe veel makkelijker deze dingen het leven maken. In combinatie met een Google/Alexa systeem hoef je nooit meer druk te maken of iets nou aan of uit staat. Ook wanneer je weg bent zet je met gemak jouw apparaten aan of uit. Smart stekkers zijn een goedkope en snelle stap naar het luxer maken van jouw huis.

Smart deurbel

Weten wie er voor je deur staat zonder open te doen? Tot voor kort alleen maar mogelijk voor mensen met een appartement of rijke mensen maar tegenwoordig al heel goedkoop te regelen! Met name op Chinese webshops zijn smart deurbellen al heel goedkoop te vinden!

Wat je er precies aan hebt? Vertel bijvoorbeeld de postbezorger dat hij het pakketje gewoon even in de kliko kan doen omdat je helaas in de file staat en later thuis bent. Of reageer gewoon niet wanneer je jouw schoonouders ziet staan 😉

Smart spiegel

Smart spiegel met led verlichting infrarood verwarming 60X100 350Watt

Een heerlijke luxe badkamer maken? Dat zal echt wel wat centjes gaan kosten.. Maar wist je dat je al heel makkelijk en snel een begin kunt maken? Bouw bijvoorbeeld deze smart spiegel in. Het warme licht zorgt voor een luxe uitstraling en dankzij de ingebouwde verwarming, heb je nooit een beslagen spiegel. Hij is tevens te koppelen met jouw telefoon zodat hij de tijd en het weer kan laten zien.

Bluetooth speaker en oplader

Multifunctional Bedside Table Lamp, with Phone Wireless Charger, Phone –  GizModern

Wat meer muziek nodig in huis? Scoor dan deze bluetooth speaker, oplader en lamp in één. De speaker geeft mooi diep geluid. De lamp geeft gezellig warm licht en de oplader is een ‘fast charger’ dus je telefoon is in no-time opgeladen. Zelf zouden we de speaker bijvoorbeeld wegzetten in onze keuken.

Ben je nou iemand die al meer dan genoeg luxe in huis heeft? Dan kan je wellicht jouw huis nog extra upgraden met deze porsche geluidsinstallatie!

Meer van dit