HomeTechHULU Kijken in Nederland met behulp van een VPN

HULU Kijken in Nederland met behulp van een VPN

Hulu kijken in Nederland

Hulu, de concurrent van Netflix en Amazon, biedt tv-programma’s, series en films aan van bekende Amerikaanse mediabedrijven via streamingsdienst Hulu.com. Daarnaast produceert Hulu ook zelf Hulu series en films. The Walt Disney Company is de grootste aandeelhouder. Ze bezitten 67% van de aandelen. De overige 33% is van Comcast. Verwacht wordt dat de Walt Disney Company binnen enkele jaren de enige aandeelhouder zal zijn omdat Comcast aangegeven heeft zijn aandelen aan Disney te willen verkopen. Hoewel Hulu kijken officieel nog niet mogelijk is in Nederland, is er met hulp van een VPN toch de mogelijkheid om Hulu in Nederland te bekijken, Hulu series en Hulu films door Hulu Nederland gerealiseerd. Voor heel veel mensen interessant, zeker als je op Netflix uitgekeken bent, omdat Hulu in Nederland een concurrerend aanbod te bieden heeft. Maar ook is het prettig om extra aanbod te hebben, keuze te hebben uit meer films en Hulu series dankzij een VPN verbinding. Hulu is bedoeld voor 12+ kijkers.

Waarom kan ik geen Hulu in Nederland kijken?

Hulu is op dit moment alleen in Amerika beschikbaar, want ze beschikken nog niet over de rechten om buiten Amerika te streamen. Zodra je inlogt vanuit Nederland krijg je een foutmelding op je scherm, want uit je IP adres is te lezen dat je niet uit de Verenigde Staten komt. Ditzelfde geldt voor de Hulu-app. Met wat trucjes is dit gelukkig te omzeilen. Een VPN verbinding speelt hierin de belangrijkste rol want Hulu Nederland heeft voorlopig nog geen officieel bestaansrecht, omdat de rechten voor Nederland niet gekocht zijn door de Hulu-eigenaren. Maar dat neemt niet weg dat het plezierig voor jou is om Hulu in Nederland te kunnen ontvangen, alle Hulu series en films te kunnen bekijken, want Hulu maakt ook series en films in eigen productie. Die zijn dus nergens anders te bekijken. Hoe een VPN verbinding precies werkt leggen we je in dit artikel uit, zodat ook jij de mogelijkheid krijgt om Hulu te bekijken vanuit Nederland.

Hoe sluit ik een Hulu-abonnement af buiten Amerika?

Het is niet eenvoudig om buiten de Verenigde Staten gebruik te maken van Hulu en om een Hulu-abonnement af te sluiten, maar het is niet onmogelijk. De eenvoudigste manier is de Hulu giftcard gebruiken, bruikbaar vanuit elk land buiten Amerika. Je kunt de Hulu-giftcard kopen op de Hulu website, maar hou er rekening mee dat je daar de card alleen met een Amerikaanse creditcard kunt betalen. In gift card shops kunnen Nederlanders wel een Hulu-giftcard aanschaffen zonder Amerikaanse creditcard, want daar kan je ook met een paypal-account terecht. Ook zijn er mogelijkheden om te betalen met Bitcoins of Ethereum. Zodra je de Hulu-giftcard hebt aangeschaft krijg je een code via je e-mail, die je op de Hulu website kunt omzetten naar een officieel, werkend Hulu-abonnement. Om ook daadwerkelijk te kunnen kijken naar Hulu heb je een VPN verbinding nodig. In de volgende alinea daarover meer.

Hulu kijken in Nederland met een VPN

VPN betekent Virtual Private Network. Met een VPN verbeter je heel eenvoudig je online veiligheid, je privacy en je virtuele vrijheid. Het is een veilige verbinding tussen jouw computer, je tablet of je smartphone en het internet. Een VPN verbinding heeft heel veel voordelen. Zo zorgt de VPN verbinding ervoor dat jouw IP-adres onzichtbaar is, zodat niemand kan zien wat je precies op internet doet, je kunt anoniem op internet rondstruinen. Je dataverkeer wordt via een versleutelde, beveiligde verbinding naar een externe server gestuurd. Andere gebruikers zien alleen het IP-adres van de VPN–server. Ook kun je anoniem downloaden en omzeil je geografisch geblokkeerde websites. Dat laatste heb je nodig om ongelimiteerd van Hulu gebruik te kunnen maken. Een VPN verbinding heeft nog meer voordelen, maar voor het gebruik van het Hulu aanbod zijn dit de belangrijkste.

Hulu kijken

NordVPN: talloze servers om Hulu mee te kijken

NordVPN is populaire VPN-aanbieder, die heel goed is in het omzeilen en deblokkeren van blokkades. NordVPN hecht veel waarde aan een veilig en privé gebruik van internet. Zij hebben heel veel tijd en energie in onderzoek gestoken om dit te verbeteren. Miljoenen mensen maken inmiddels gebruik van deze positieve ontwikkelingen. Zij beschikken allemaal over een blauwe Quick-Connect-knop, die ze kunnen gebruiken als ze online beveiliging nodig hebben, bijvoorbeeld als ze gebruik willen maken van de Hulu streamingsdienst vanuit Nederland. Maar ook als je een bankoverschrijving wilt doen of winkelen op een onbeveiligde wifi is het gebruik NordVPN ideaal. Zij zorgen dat anderen niet kunnen zien wat jij op internet doet. Je privégegevens worden nooit gedeeld. Verder heb je met NordVPN overal ter wereld toegang tot streamingsdiensten, messaging-apps en socialmediaplatformen. Er zijn meer dan 5400 NordVPN aanbieders vanuit 59 landen. Je kan dus overal terecht. NordVPN is ook voor jou heel gebruiksvriendelijk door de blauwe Quick-Connect-knop.

ExpressVPN: online streamen zonder lag

ExpressVPN is een van de grootste VPN-aanbieders ter wereld. Ook zij zijn heel gebruiksvriendelijk, ze hebben een prima kwaliteit, zeer goede verbindingssnelheden en zijn heel gebruiksvriendelijk voor iedereen. Je kunt eenvoudig downloaden en streamen zonder vertraging op te lopen. Ze bestaan pas 11 jaar maar zijn uit gegroeid tot een wereldleider in de VPN-branche. Met ExpressVPN heb je wereldwijd onbeperkt toegang tot internet. Geen beperkingen en censuur, je kunt onbeperkt video’s, films, muziek, social media en nog veel meer downloaden, vanaf elke plek in de wereld. Als je een abonnement op ExpressVPN hebt, krijg je toegang tot hun uitgebreide netwerk, bestaand uit meer dan 3000 servers in 94 landen en ondersteunen ze je als het nodig is. De klantenservice is heel goed te bereiken en zeer behulpzaam.

Meer van dit