HomeTechING vertegenwoordig waarschuwt: "Deze storing kan nog vele dagen duren"

ING vertegenwoordig waarschuwt: “Deze storing kan nog vele dagen duren”

Het gaat niet heel lekker bij de ING. Sinds vanochtend (woensdag) kampt de bank met een flinke storing. Door die storing kunnen ING klanten niet bankieren via de app en de website. Bij NU.nl verklaren ze dat het nog dagen kan duren. 

Grote storing

Het regende de hele woensdag vele tienduizenden klachten van ING klanten. Vooral op social media en de website Allestoringen, wordt de bank volledig afgemaakt. Het regent reacties als: “Ik kon mijn boodschappen niet afrekenen door deze storing.” Ook heb zijn er meerdere reacties te vinden van mensen die niet konden afrekenen na het tanken. Lekker handig allemaal weer.

ING laat tegen NU.nl weten dat de storing nog niet voorbij is. Ze geven aan dat het langer kan duren dan dat ze hadden voorzien en de woordvoerder durft niet te zeggen of het probleem in uren of dagen is opgelost. Natuurlijk biedt hij wel excuses aan maar ik denk niet dat de klanten daar een boodschap aan hebben.

Crypto

Het feit dat mensen niet meer bij hun eigen geld kunnen is erg zorgelijk. Ook is het goede brandstof voor de crypto discussie. Met crypto kun je dit probleem namelijk volledig omzeilen. Zeker als jij jouw crypto op een ledger hebt staan.

Is de algehele ING storing een mooie reden om te beginnen met het investeren in Crypto? Ik denk het wel. Als je wilt kun je dat heel eenvoudig via deze link naar Coinbase doen en krijg je zelfs gratis 10 euro als je 100 euro erin investeert.

Bron: NU.nl

Meer van dit