HomeGadgetsIntel tablet die uitgeklapt kan worden tot laptop!

Intel tablet die uitgeklapt kan worden tot laptop!

Ondertussen staan we niet meer te kijken van een telefoon die uitgeklapt kan worden tot een tablet. Maar nu is er een Intel tablet die uitgeklapt kan worden tot laptop. Lenovo kwam eerder met een vouwbare monitor.

Wanneer de tablet is uitgeklapt kan je deze gebruiken als een 17,3-inch tablet of als laptop van 12-inch. Momenteel is dit apparaat nog in de ontwikkelingsfase en is het nog niet te koop. Daarbij is ook niet bekend wanneer deze eventueel op de markt komt en voor welke prijs. De aanname kan gemaakt worden dat dit meer zal zijn dan een normale tablet en rond de prijs zal zitten van een duurdere laptop.

Al met al ziet deze tablet er naar onze mening echt goed uit, alleen betwijfelen wij de werking ervan. De grote is mooi maar lijkt toch wel een beetje onhandig. Wel biedt Intel een toetsenbord om bij deze tablet te gebruiken, zo kan het 17,3-inch scherm gebruikt worden als pc-scherm, wat ons dan weer handiger lijkt.

Sommige kenners verwachten dat deze tablet nooit echt op de markt komt aangezien er niet genoeg vraag naar zou zijn. Eerlijk gezegd zien wij ons niet met deze tablet werken maar begrijpen wel dat dit voor sommigen een uitkomst kan zijn!

Meer van dit