HomeSmartphonesiPhone 12 naar verwachting flink vertraagt

iPhone 12 naar verwachting flink vertraagt

Je kunt je wel voorstellen dat de bedrijven het nu erg moeilijk hebben. Het Corona virus raakt niet alleen de kleine bedrijven maar ook de grote. Apple heeft met de productie van de iPhone 12 ook problemen.

Het gevolg voor Apple hiervan is dat zij nu waarschijnlijk de release van de iPhone 12 moeten gaan uitstellen. Normaliter brengt Apple ieder jaar in september de nieuwste smartphone op de markt. Hoewel Apple er alles aan doet om het toestel in september op de markt te brengen, zullen zij toch rekening moeten houden met een vertraging. Deze vertraging komt voort uit het feit dat de productie van de iPhones in verschillende landen stil is komen te liggen.

De iPhone 12 zou volgens Jon Prosser dan ook echt pas in oktober of november uit komen. Volgens hem heeft dit vooral te maken met het reisverbod tussen de verschillende landen waar Apple produceert. Hij claimt zelfs dat het prototype van de iPhone 12 nog niet eens af is.

Een eventuele vertraging van de iPhone 12 zou voor Apple zelf niet eens een heel groot probleem zijn. Dit heeft te maken met het nieuwe 5G netwerk waar de iPhone 12 op aangesloten zou worden. Want ook de aansluiting van het 5G netwerk zal naar verwachting worden vertraagd. Omdat Apple al die tijd ingezet heeft op een nieuw toestel dat zou kunnen draaien op het 5G netwerk, zou het een promotionele ramp kunnen worden op het moment dat dit niet het geval blijkt te zijn.

Wat nu?

Al met al zullen we toch nog minimaal een half jaar moeten wachten op de iPhone 12. In de tussentijd zal er vast veel meer duidelijk worden en zal ook het Corona virus hopelijk verleden tijd zijn. Mocht het dan alsnog iets langer duren… Dan zullen daar een hoop mensen wel begrip voor kunnen tonen. Heb je in de tussentijd tóch een nieuw toestel nodig? Overweeg dan eens om te kiezen voor één van de refurbished modellen. In dit artikel: KLIK vertellen we je daar meer over!

Meer van dit