HomeGadgetsJe kunt nu armen voor je kip kopen!

Je kunt nu armen voor je kip kopen!

Kippen.. voor de één is het een stukje vlees, voor de ander een inkomen en voor weer een ander een beste vriend! Kippen worden namelijk door een heleboel mensen puur gehouden voor de lol. Ze genieten van de verse eitjes en van het gedrag. Om het kijken naar kippen nog leuker te maken, kun je nu dus armen voor je kip kopen!

De armen zijn te koop op de website etsy. Hoewel ze nog vrij prijzig zijn, zal het niet lang duren eer dat Aliexpress er ook mee aan de haal gaat. Dat zal de prijs van de armen voor je kip dan flink gaan drukken. Je kunt er bijvoorbeeld nu al goedkope kippen helmpjes kopen.

Heb je gelachen? Wij ook. De armpjes lijken zo uit de kip te komen maar in werkelijkheid zijn het gewoon poppen armpjes die aan elkaar gemaakt zijn. De armpjes zijn aan elkaar gemaakt door zo’n ijzerdraadje dat je ook om een boterhammen zakje heen doet. Je zou ze dus met gemak ook zelf in elkaar kunnen flansen.

kippen armen

Of de kippen het heel prettig vinden is voor ons de vraag. Maar of we er heel hard om moesten lachen is voor ons wel een feit. Mocht je nou wat kippen hebben lopen, of iemand kennen die kippen heeft, regel dan snel zulke armpjes voor ze! Ben je op zoek naar meer rare gadgets? Probeer dan eens deze jacuzzi voor je balzak!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Duncan Evans (@curlykidlife) op

Meer van dit