HomeSmartphonesKijk ook eens naar refurbished iPhone modellen!

Kijk ook eens naar refurbished iPhone modellen!

Een nieuwe iPhone kost meestal klauwen vol geld en dus reden genoeg om eens te kijken naar refurbished modellen! Deze telefoons schelen je namelijk een boel centen maar bieden wel gewoon nog steeds garantie.

Refurbished, wat is dat precies?

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Dat is nog steeds een duur woord maar het komt er op neer dat een toestel gerepareerd en hersteld is. Refurbished toestellen kunnen bijvoorbeeld iPhones zijn die te lang in een magazijn liggen of iPhones die al eens geruild zijn. Op dat moment mogen de iPhones niet meer als nieuw verkocht worden.

Refurbished iPhones worden professioneel gerepareerd, gereinigd en geüpdatet. Hoewel je in 9 van de 10 gevallen niet de eerste eigenaar van de iPhone bent, is het zéker niet zo dat je hem dan tweedehands moet noemen. Je krijgt namelijk gewoon garantie!

De voordelen van een refurbished iPhone

Het aller grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Het verschil kan al snel oplopen tot enkele honderden euro’s, terwijl je wel gewoon de garantie op het toestel behoudt. Het zou dus dom zijn om een tweedehands iPhone particulier aan te schaffen, omdat je dan te maken krijgt met alle risico’s die daar bij zitten. Ook help je het milieu een handje! Daarnaast heeft elke refurbished iPhone al meteen de nieuwste updates. Zo kan je dus direct aan de slag met je nieuwe telefoon!

Als we een beetje de techniek in duiken, heeft het toestel gewoon exact dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als een nieuwe. Alle refurbished iPhones worden namelijk ‘opgeknapt’ met originele Apple onderdelen. Daarnaast is er voor die extra zekerheid ook nog het Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland die daar op let.

Klinkt goed?

Zodra er nieuwe iPhones gereleaset worden, duurt het niet heel lang voordat de eerste refurbished modellen op de markt tevoorschijn komen. Op Refurbished.nl kun je kijken naar het aanbod en de daarbij horende prijzen.

Meer van dit