HomeGeen categorieDeze kleine vaatwasser van de Lidl is perfect voor elke student!

Deze kleine vaatwasser van de Lidl is perfect voor elke student!

Je zal er van schrikken hoe veel mensen nog iedere dag de afwas met de hand moeten doen. Vooral onder studenten is dit een doodgewone zaak en laat dat nou net de doelgroep zijn die er ook nog eens weinig tijd voor heeft. Naast hun voltijd studie moeten ze namelijk ook nog centjes verdienen om die te kunnen betalen. De kleine accommodaties waar ze vaak wonen zijn niet geschikt voor vaatwassers en ze zijn dus altijd op hun handen aangewezen. Deze kleine vaatwasser maakt daar een einde aan!

De vaatwasser heeft 6 verschillende reinigingsprogramma’s waardoor hij elke vaat weer blinkend schoon krijgt. De programma’s zijn intensief, snel, eco, glas, normaal en 90 minuten. Aan de LED-Display is goed te zien of de vaatwasser klaar is. Hij heeft een A+ Label als het gaat om energieverbruik en de starttijd is in te stellen van 1-24 uur. Hierdoor kan je hem dus ook handig gebruiken wanneer je in het bezit bent van een dubbele slimme meter.

De vaatwasser beschikt over een bestekmand en heeft verder nog ruimte voor een paar borden, glazen en kopjes. Ideaal voor mensen die alleen wonen dus. Met 51 decibel is deze kleine vaatwasser ook nog eens erg stil. Ook de prijs is erg scherp! Ben je het nou beu om altijd maar met de handen alles af te moeten wassen? Dan is dit de perfecte oplossing! Ook voor mensen die te weinig ruimte hebben, is dit de perfecte oplossing! De vaatwasser is via DEZE link bij de Lidl te scoren!

Ben je nou dol op de deals van de Lidl? Check dan ook eens deze brute partyspeaker!

Meer van dit