HomeEntertainmentKoning van de drugs Ferry Bouman krijgt eigen film!

Koning van de drugs Ferry Bouman krijgt eigen film!

De meeste mensen hebben hem wel gezien. De eerste en zeer populaire Nederlandse serie op Netflix: Undercover. Eerder zagen we al dat er wegens het grote succes een nieuw seizoen van Undercover komt. Toen bekend werd dat dit nieuwe seizoen nog wel even ging duren was er teleurstelling onder de fans maar gelukkig is er nu goed nieuws! Er komt namelijk een Netflix-film over de beginjaren van Ferry Bouman.

Ferry Bouman in de hoofdrol

Spoilers: Mocht je seizoen 1 nog niet hebben gezien, sla dit stuk dan even over. Ferry zit inmiddels in de gevangenis en het is nog maar afwachten hoe vaak hij zijn opwachting zal maken in seizoen twee. De eerste beelden en de trailer beloven gelukkig genoeg communicatie met de gevangenis maar we weten natuurlijk nooit of Ferry vrij gaat komen. Omdat Ferry verreweg het meest geliefde personage was, heeft Netflix daar iets op bedacht namelijk: Ferry! Juist, de nieuwe film die gaat uitkomen heet Ferry en zal dan ook volledig in het teken staan van de beginnersjaren van de Brabantse drugsbaron.

Het verhaal begint in 2006 waar Ferry nog voor iemand anders werkt. Als de zoon van diegene gewond raakt, gaat de baas op zoek naar de daders. In zijn zoektocht komt hij uit bij een Brabants groepje kampers. Daar komt hij Danielle tegen en wordt het beeld ineens totaal anders..

De rollen van Ferry en Danielle worden uiteraard gespeeld door Frank Lammers en Elise Schaap. De releasedatum is helaas nog niet bekend. Het is dan ook niet aan te nemen dat de film er eerder op zal staan dan het tweede seizoen van Undercover, die 6 september zal verschijnen. Deze opnames zitten er allemaal al op en daar zal dus gelukkig geen vertraging in komen.

Meer van dit