HomeEntertainmentLaatste seizoen van the 100 komt eind mei op Netflix!

Laatste seizoen van the 100 komt eind mei op Netflix!

Goed nieuws voor fans van de serie The 100! Het nieuwste en tevens laatste seizoen van de populaire serie The 100, verschijnt vanaf 26 mei op Netflix! De makers gaan de serie afsluiten door het totaal aan afleveringen precies op 100 te zetten. Dat betekent dat het nieuwe seizoen maar liefst 16 afleveringen gaat krijgen!

Netflix heeft de internationale streaming rechten van de populaire serie. De bedoeling is dat het laatste seizoen van The 100 vanaf 26 mei in Nederland te zien zal zijn. Zoals gebruikelijk bij deze serie, kunnen we dan weer iedere dinsdag inschakelen voor de nieuwste aflevering. In het laatste seizoen zullen we een aflevering tegen gaan komen die zich compleet wijdt aan het verhaal voor het begin van de serie afspeelt. Die zal in het teken staan van de mensen die op aarde achterbleven.

The 100 is een serie waarin honderd jongeren terug keren op een aarde die 97 jaar lang verwoest is geweest. Dat er dingen zijn achtergebleven is duidelijk maar wie of wat, daar komt de groep al snel achter. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan is het echt een ontzettende aanrader. De serie is leuk voor zowel mannen als vrouwen dus automatisch een ideale serie om als stel te kijken.

Ben je benieuwd naar beelden van seizoen 7 van The 100? Check dan snel de trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=QAVpbnpX7ww&feature=emb_title

Meer van dit