HomeEntertainmentGamingDit zijn onze tips voor leuke online mobile games!

Dit zijn onze tips voor leuke online mobile games!

Als er iets is waar de meeste mensen niet mee om kunnen gaan dan is het wel verveling. In zo’n situatie wordt vaak de smartphone tevoorschijn getoverd maar na een aantal minuten doelloos de social media tijdlijn door scrollen, is daar ook al geen zak meer aan. Als laatste oplossing check je natuurlijk nog even onze website maar ook daar heb je alles al gelezen. De mobiele spelletjes die je hebt, heb je al 4x uitgespeeld en candy crush level 1627 kan je nog steeds niet halen… Tijd voor wat nieuwe apps dus. Wij zochten naar leuke online mobile games die er voor zorgen dat jij nooit meer in zo’n situatie komt! Om er voor te zorgen dat je niet zelf hoeft te zoeken naar de apps, kan je op de titels klikken ūüôā

Old Scool Runescape

Screenshotafbeelding

De mensen van mijn generatie krijgen direct nostalgische gevoelens van het lezen van deze naam. Runescape was vroeger namelijk h√©t spel wat je na school ging spelen! Na wat updates was er echter geen zak meer aan en verwaterde het bij de meeste mensen. Maar het is nu helemaal terug! Met een app kan jij ieder moment van de dag flink aan je ingame skills werken. De ‘bonds’ die zijn toegevoegd zorgen er voor dat het complete spel relatief makkelijk (en gratis) beschikbaar is. De werelden zijn weer dankzij het lanceren van de app weer zo vol als je gewend bent! Ben je niet bekend met Runescape? Het is een game waarin je moet werken aan de skills van je mannetje. Hoe meer skills je hebt, hoe makkelijker het wordt om veel geld te verdienen en z√©lfs om je vrienden te killen! Het is een relatief makkelijk spel en ontzettend uitgebreid, pas alleen wel op.. het is ook z√©√©r verslavend.

Pokemon GO

Een aantal jaar geleden ontzettend populair maar tegenwoordig veranderd naar ongemakkelijk. Wanneer je de digitale monstertjes aan het vangen bent, weet letterlijk iedereen wat je aan het doen bent. Voor velen dus ook de reden om het dan maar niet te doen. Ondanks het kinderachtige imago, is het spel nog steeds ongekend populair! Het haalde dit jaar zelfs de hoogste omzet ooit en dat wil zeker wat zeggen. Op zogenaamde community dagen stikt het van de Pokémon liefhebbers dus er is niets om je voor te schamen. In de tussentijd is het spel flink door ontwikkeld, zo kan je nu namelijk tegen andere Pokémon trainers vechten en zijn er heel veel nieuwe Pokémon toegevoegd! Genoeg reden om het spel een nog eens een kans te geven dus. Binnenkort komt er trouwens nog een online Pokémon spel uit!

Among us!

Screenshotafbeelding

Als we het hebben over leuke online mobile games dan kan Among Us! niet meer ontbreken. Het spel is de laatste paar weken het enige wat je nog voorbij ziet komen. Het spel wordt gespeeld met een 5 tot 10 mensen in een lobby waarin je taken moet doen om te winnen. Onder deze mensen is dan minimaal één imposter aanwezig. De taak van de imposter is om alle spelers weg te werken. De andere spelers moeten er samen achter zien te komen wie de imposter is. Een soort wie is de mol dus ;-).

Al met al zijn al deze games te spelen met vrienden of vreemden. Het zijn daarnaast ook nog leuke online mobile games waarin altijd iets te beleven valt zodat je jezelf niet meer snel hoeft te vervelen!

 

Meer van dit