HomeTechLG lanceert wasmachine voor 'domme' mensen...

LG lanceert wasmachine voor ‘domme’ mensen…

Het klinkt simpel, was erin, wasmiddel erbij en gaan. Echter blijkt het toch niet altijd even makkelijk en gaat het bij veel mensen nog vaak genoeg fout. Aangezien LG deze wasmachine op de markt gooit lijkt het erop dat zij dit ook door hadden. De wasmachine genaamd ThinQ zou beschikbaar moeten zijn in het begin van dit jaar. Deze wasmachine zou wel eens de manier waarop wij wassen kunnen veranderen. Maar wij horen jullie al denken, wat doet deze wasmachine nou eigenlijk?

Wanneer de was in de LG wasmachine gedaan wordt berekend deze wat voor was er gedraaid moet worden. Dit gebeurt op basis van het soort materiaal van de was en de zachtheid. Dit houdt in dat de wasmachine ziet welke materialen er gebruikt worden. Daarbij houdt het ook rekening met de hoeveelheid was die gewassen moet worden. Daarnaast kan deze gekoppeld worden met de ThinQ droger. Deze weet dan precies hoe gedroogd moet worden op basis van de verkregen informatie van de wasmachine.

Dit houdt dus in dat wij op dagelijkse basis nog minder na hoeven te denken, echter zal de was wel gewoon gesorteerd moeten worden aangezien deze functie helaas niet in de wasmachine zit…

Ohja, er is ook spraak besturing. Dit is helemaal handig wanneer je alleen thuis bent en je toch even met iemand een praatje wilt maken.

Meer van dit