HomeGeen categorieLidl doet het weer: Dit grote zwembad is een koopje!

Lidl doet het weer: Dit grote zwembad is een koopje!

Dat Lidl vaker mooie online deals heeft is wel duidelijk.. Maar dat ze er dit jaar alles aan doen om de mensen een heerlijke zomer te geven, is nu ook wel duidelijk! Na de opblaasbare jacuzzi, de partyspeaker en het waterspeelpark, is het nu tijd voor een Lidl zwembad!

Nu de meeste vakantieplannen door het riool gespoeld zijn, is het voor steeds meer mensen zaak om thuis een vakantiegevoel te creëren. Waar kan dat nou beter mee dan met dit zwembad?! Het zwembad is 3 meter 60 in diameter en 84 centimeter diep. Dit betekent dat er ruimte genoeg is om lekker in te dobberen of om gewoon een frisse duik te nemen. Daarnaast wordt het zwembad compleet geleverd met pomp, skimmer, chloorverdeler, thermometer, filter én afdekzeil.

Het grote Lidl zwembad is online te koop voor het kleine prijsje van €119,-. Om het vakantiegevoel af te toppen, verkopen ze ook nog deze goedkope airlounge, waardoor je dus voor een ‘paar centen’, het ultieme vakantiegevoel creëert. Dus heb je plek in de tuin en zijn je vakantieplannen verpest? Dan is dit de best mogelijke optie die overblijft!

Klik hier om een kijkje te nemen bij het zwembad. Past het nou niet? Of vind je het te groot, dan is dit opblaaszwembad van bol.com misschien wel een (hele goedkope) goede optie voor je! Al met al moet je er het beste van maken! Gekocht? Check dan onderstaand filmpje om te zien hoe je het straks makkelijk op kunt zetten!

Meer van dit