HomeGadgetsLidl heeft nu een volautomatische espressomachine voor een absolute bodemprijs!

Lidl heeft nu een volautomatische espressomachine voor een absolute bodemprijs!

Een espresso in de morgen is een dag zonder zorgen. Dat is een gezegde wat ik nu gewoon effe verzin maar er zit voor veel mensen vast en zeker een kern van waarheid in. Als jij ook dol bent op een heerlijke espresso dan heeft de Lidl een topdeal voor je! Ze hebben namelijk nu een volautomatische espressomachine voor een absolute bodemprijs!

Lidl espressomachine

De Lidl heeft regelmatig de allerbeste deals op koffiegebied. Eerder al zagen we flinke korting op volautomatische koffiemachines maar de espresso variant hadden we nog niet vaak voorbij zien komen. Gelukkig zagen we nu wel een espresso machine van de Lidl tussen de deals staan!

De Delonghi Volautomaat espressomachine is een echte paren in espressoland en geeft heerlijke espresso in verstelbare sterkte. Je kunt 2 kopjes tegelijk zetten en er zit een handmatig cappuccino systeem in verwerkt. Dat handmatig cappuccino-systeem combineert stoom, lucht en melk om rijk, romig schuim te creëren voor geweldige cappuccino’s.

Delonghi Volautomaat espressomachine ESAM 2900.B Lidl

Delonghi ESAM 2900.B

De espressomachine draagt de naam Delonghi ESAM 2900.B en is gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat heeft een intuïtief bedieningspaneel met duidelijke knoppen en aanwijzingen, zodat je altijd gemakkelijk je favoriete koffiekopjes kunt maken. Bovendien is het apparaat ook voorzien van een ruime watertank en een makkelijk te legen koffiedrab bak, zodat je altijd kunt genieten van een schoon en goed onderhouden apparaat.

Je kunt deze topper van een espressomachine nu de hele maand via deze link aanschaffen voor maar €199,-. Dat geeft bijna 100 euro korting op de normale prijs en daarmee is hij één van de aller goedkoopste volautomatische machines op de markt momenteel. Naast dit model heeft de Lidl ook andere modellen in de korting zoals deze Silvercrest Espresso machine in een goedkoper segment voor de helft van de prijs! Alle andere koffiemachines met korting van de Lidl kun je zien via deze link.

Meer van dit