HomeGeen categorieLidl verkoopt brute partyspeaker voor zacht prijsje!

Lidl verkoopt brute partyspeaker voor zacht prijsje!

Bij de Lidl weten ze ons altijd te verrassen met de leukste dingen voor een eerlijke prijs. Meestal gaat het dan om spullen die we helemaal niet nodig hebben, maar die wel het dagelijks leven een stukkie leuker maken. Zeker nu de meeste mensen thuis zitten en weinig leuke dingen meer gaan doen, blijft er wat geld over. Dat geld kan je dan natuurlijk direct uitgeven want ja.. waarom niet? Geef het bijvoorbeeld uit aan de LENCO PMX-250 Partyspeaker van de Lidl!

lidl partyspeaker

De speaker

Deze brute partyspeaker zorgt er voor dat je de kroeg helemaal niet meer mist! Geef thuis een feestje voor je gezin, of knal hem aan tijdens het gamen. De speaker komt namelijk met een zeer krachtige versterker (D-Klasse) met X-drive modus! Daarnaast heeft hij een instelbare bass en treble waardoor je de kwaliteit naar wens af kunt stellen. De speaker is voorzien van Bluetooth®, FM-functie, USB ingangen en een heuse DJ-Mixer functie waardoor je jouw favoriete nummers ook nog eens flink in de mix kan gooien! De LED lichten van de speaker zijn af te stellen op het ritme van de muziek, wat er voor zorgt dat het een ruimte tot flinke discotheek kan omtoveren. Tot slot heeft de speaker nog een LED-display, waarop je de bron de de tijd kan aflezen. Deze handige Lenco PMX-250 partyspeaker kan je óók nog eens makkelijk mee rollen naar bijvoorbeeld de kleedkamer van de voetbal.

De prijs

Normaal gesproken kost een speaker als deze al snel rond de €500,- euro. Maar Lidl zou Lidl niet zijn als ze hem niet flink wat goedkoper zouden aanbieden. Je kunt hem namelijk al voor maar €219,- aanschaffen. Dat is echt geen geld voor wat je krijgt en al met al naar onze mening de beste koop die je deze maand kan doen. Je kan deze brute partyspeaker hier online bestellen.

Meer van dit