HomeGeen categorieLidl verkoopt dit kneiter grote en opblaasbare waterspeelpark voor een spotprijs!

Lidl verkoopt dit kneiter grote en opblaasbare waterspeelpark voor een spotprijs!

Poeh wat was het weer warm vandaag. Het lijkt wel alsof de zon ons nog extra probeert te pakken buiten alle maatregelen om. Op veel plaatsen piekte de temperatuur boven de 25 graden en dat zorgde er voor dat veel mensen de verkoeling van een klein zwembadje opzochten. Hoewel dat lekker is, heb je er verder weinig plezier aan. Wil je wél plezier beleven? Kijk dan eens naar dit opblaasbare waterspeelpark van de Lidl!

opblaasbare waterspeelpark

Het opblaasbare waterspeelpark is gewoon online verkrijgbaar voor maar €399,-. De pomp om hem op te blazen zit er al bij dus je hoeft alleen nog maar wat water er aan toe te voegen. Dit park is normaliter bedoeld voor de jongere generatie maar aangezien het een draag vermogen van 430 kilo heeft, kan ook oude ome kees met zijn bierbuik er op! De hoogte van dit opblaasbare waterspeelpark is bijna 3 meter! Mochten jouw vakantieplannen deze zomer verpest zijn? Dan heeft Lidl dus de oplossing om er tóch een leuke zomer van te maken!

opblaasbare waterspeelpark

De laatste dagen worden jullie via deze site beladen met Lidl deals, sorry daarvoor.. maar als Lidl zulke te gekke gadgets in de aanbieding blijft gooien, blijven wij er over schrijven! Je moet er echter wel écht snel bij zijn. Van de week deelden we de opblaasbare jacuzzi die Lidl in de weekdeal had, en die was binnen het uur uitverkocht. Mocht dat nou weer het geval zijn, dan kan je altijd nog deze via bol.com halen voor ongeveer dezelfde prijs!

Meer van dit