HomeGadgets5 Gadgets voor een man die niet kan klussen

5 Gadgets voor een man die niet kan klussen

Als man zijnde wordt er van je verwacht dat je wel een beetje kan klussen. Je hebt de echte vaklui en je hebt de doe het zelfvers die hun mannetje wel weten te staan. Dan is er ook nog een groep mannen die totaal niet kunnen klussen. Speciaal voor de man die niet kan klussen hebben wij 5 gadgets gevonden die het leven wat makkelijker maken.

Aftekenhulp

Het aftekenen is één van de belangrijkste dingen die een klusser moet kunnen. Veel van de klusjes beginnen toch bij een exact formaat dat je moet hebben. De aftekenhulp, ook wel profielmal genoemd, zorgt er voor dat je jouw afmetingen exact over kunt nemen. Je drukt de gadget simpelweg tegen het af te tekenen oppervlak, zet hem vast en tekent hem vervolgens over op hetgeen dat je op maat wilt hebben. Makkie dus! Je scoort hem hier!

Steekwagen en kruiwagen in 1

Klussen zorgt er regelmatig voor dat je flink moet sjouwen. Om dat sjouwwerk allemaal wat draaglijker (snap je ‘m) te maken, kan deze gadget je een flinke uitkomst bieden! Het is namelijk een steekwagen die je met gemak omvouwt tot een kruiwagen. Hij kan zo’n 200 kilo tillen dus je kunt er behoorlijk wat mee verplaatsen. Je scoort hem hier!

De boorhulp

Een goede klusser zal hier om lachen maar voor de echte amateur is de boorhulp je beste vriend! Je kunt deze gadget namelijk gebruiken om op dezelfde plek te boren. Je zet hem simpelweg op de juiste plek en klaar is kees. Zo hoef je jezelf geen zorgen te maken over trillende handjes en onkunde! Je scoort hem hier!

Magnetische armband

Ken je dat? Continue alles kwijt zijn en laten vallen… Met deze armband heb je daar geen last meer van. Door de magneet hang je namelijk alles gewoon aan je arm. Handig? Ja. Ga je er beter van klussen? Vast niet. Je scoort hem hier!

Gereedschapskist barbecue

Aan het einde van de dag kun je als non-klusser beter gewoon doen waar jij wél goed in bent. Met deze barbecue lijkt het net alsof je komt klussen. De mensen die je helpen vrezen het ergste maar jij verrast ze met een heerlijke barbecue. Zo creëer je een win-win. Jij verpest de klus niet en de mensen die het wel goed kunnen, maak je blij met heerlijk eten! Je scoort hem hier!

Meer van dit